KTO Meclis başkanı Gülsoy'dan darbe açıklaması

Güncelleme Tarihi:

KTO Meclis başkanı Gülsoydan darbe açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 11:03

KTO Meclis başkanı Gülsoy'dan darbe açıklaması

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Meclis Başkanı ve aynı zamanda Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, demokrasi nöbetinde olan tüm halka ve esnafa şükran borçlu olduklarını ifade ederek, ''Bu ferasetli millete kimse pranga vuramaz. Biz tam bağımsız milli Türkiye'den yanayız'' dedi.

Gülsoy; Türk halkının demokrasiye sahip çıkması ile birlikte bir çağı kapatarak, yeni bir çağ açtığını vurgulayarak, ''Darbeye, darbe indirmiştir. İkinci cumhuriyetin temelini millet atmıştır. Hükümet ve devletimize sahip çıkma günü olan 15 Temmuz aslında bir milat olmuştur. Demokrasiye inanan ve sahip çıkanlar olarak devletimizin ve hükümetimizin yanındayız'' ifadelerini kullandı. 

Tüm darbe girişimlerine de karşı olduklarını bildiren Gülsoy, şunları söyledi:

''Gün, demokrasiye sahip çıkma günüdür. Gün, birlik günüdür. Milletimizin huzurunu birliğini, beraberliğini kimse bozamaz. Milli iradeye karşı gelemez. Biz tam bağımsız ve milli Türkiye’den yanayız. Bizler FETÖ'nün tüm yapılanmasının karşısında olduk. Darbecileri ve ona teşebbüs edenleri lanetliyoruz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Milli irade ve demokrasi nöbetlerine katılan tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. İlk günkü aşkla demokrasi için gayret gösteren herkesi tebrik ediyorum. Türk halkı kendisine darbe yapanlar karşısında onlara darbe yapmıştır. Devletin bekasına, vatanın bütünlüğüne ve milli iradeye karşı gelenlere millet, gereken cevabı birlik içinde Devletimizin, Hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak sokaklara, meydanlara uyarak göstermiştir. Türk Milletinin iradesini, sabrını kimse test etmeye kalkmasın. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.''

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!