Koreografi yarıda kaldı

Güncelleme Tarihi:

Koreografi yarıda kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2012 21:06

Fenerbahçeli taraftarların Türk Telekom kale arkası tribünde hazırladıkları koreografi, ipleri koptuğu için yarıda kalırken, bir taraftar yaralandı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugün oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarların planladığı 3 boyutlu koreografi şovu, halatların kopması nedeniyle yarıda kalırken, kopan halat nedeniyle bir taraftarın yaralandığı açıklandı.

Karşılaşmadan önce üzerinde "Saldır Fener" yazan figür, halatlarla yukarıya doğru çekilerek açıldığı sırada halatların kopmasıyla düştü. Onur Karabudak adlı bir taraftarın, kopan halat nedeniyle yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırılan Karabudak'ın, beyin ameliyatı olacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Temelli ve Hakan Dinçay'ın da, yaralanan taraftarı ziyaret etmek için hastaneye gittiği öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerden Cihan Kamer ise twitter hesabından yaptığı açıklamada, Onur Karabudak'ın ameliyata alınacağını ve durumunun yarın belli olacağını belirterek, "Rabbim şifalar versin. İnsallah kardeşim bir an evvel aramıza sağlık, sıhhatle döner" ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarların daha önce Kadıköy'de Galatasaray ile yapacakları derbi maç için hazırlık yaptıkları koreografi şovu, yaşanan aksaklıklar nedeniyle gerçekleştirilememişti.

Koreografi yarıda kaldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!