'Kıskanıyorlar'

Güncelleme Tarihi:

Kıskanıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 23:31

Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa’ya, “Türkiye’nin büyümesini istemiyorlar. Muslukları kesilince başladılar fitne fesat çıkarmaya, tehditlerle, darbelerle millete ayar vermeye. Türkiye buna boyun eğmez. Yağma yok” diye yüklendi. Başbakan Yıldırım, Kars ve Ağrı’da düzenlenen mitinglerde özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

ERDOĞAN İÇİN OMUZ OMUZA
“Bu mesele şahıslar meselesi değil, Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım meselesi değil. Memleket, istikbal, istiklal meselesidir. Erdoğan’ı tehdit eden ülkeler biliyoruz ki Türkiye’yi tehdit ediyor. Avrupa’nın tavırlarını, FETÖ’cülerin tavırlarını, PKK’nın ‘hayır’ kampanyalarını görüyorsunuz. Ülkemiz için, Tayyip Erdoğan için omuz omuza olmaya var mıyız? 2002 milat. Ondan önce bu ülke, millet neler çekti neler. Milleti hizaya sokmaya çalıştılar, inanç, etnik kimlikler baskı altında kaldı. Dayatmalarla, krizlerle memleket uçurumun kenarına geldi. 15 yılda bütün ayrılıkları gayrılıkları kaldırdık. Ayrımcılıkları reddettik. Bütün saçma sapan yasakları kaldırdık. Dün öcü gibi görünenler bugün doğal özgürlükleri oldu.

DARBE ANAYASASI ÇÖPE GİDECEK
Darbe anayasası bu oylamayla çöpe gidecek, milletin anayasası gelecek. İşte budur bu oylama. Vesayet bitecek, halkın iradesi hâkim olacak. 15 sene içinde tüfek bile yapamayan Türkiye savunma sanayinde yerli oranını yüzde 60’a çıkardı. Artık dışarıya savunma için paraları gönderemeyeceğiz. Türkiye bugün dünyanın en büyük havalimanını yapıyor, bu da birilerini rahatsız ediyor. Neden Avrupa hayır hayır diye kendini parçalıyor? Çünkü kıskanıyorlar, Türkiye’nin büyümesini istemiyorlar. İstiyorlar ki Türkiye kendi iç işleriyle uğraşsın, gücünü dermanını kaybetsin onlar da Türkiye ile istedikleri gibi oynasınlar. Yağma yok. Baktılar ki Batılılar ceplerine akan para musluklarını kesti, onlara akış durdu, para memlekette duruyor, başladılar fitne fesat çıkarmaya, tehditlerle darbelerle millete ayar vermeye. Türkiye buna boyun eğer mi? Elbette eğmez. 16 Nisan’da evet demek, demokrasiye, ileri demokrasiye evet demektir, teröre son verme, kardeşliğe birliğe beraberliğe evet demektir.

ERKEKSEN ÇIK ORTAYA ‘BEN YAPTIM’ DE
15 Temmuz akşamı yapılan darbenin başında kim var? Türkiye’de Adil Öksüz denen bir adam, bir hain. Bu hain nereden emir alıyor? Pensilvanya’daki o Feto terörist başından. Darbecilerle aradaki irtibatı sağlıyor. Bu Pensilvanya’daki, kendisi ortaya çıkmıyor. Ne yapıyor? Böyle kuklalar kullanıyor. Çık ortaya, erkeksen çık ortaya, ‘Ben yaptım’ de. Bunların bu işi yaptığını adımız kadar biliyoruz. Bunları bütün belgeleriyle, delilleriyle tespit ettik, Amerika’ya, Amerikan Adalet Bakanlığı’na gönderdik. Hiçbir tereddüdümüz yok ancak ne yazık ki Feto’nun iadesi konusunda ABD hâlâ ipe un seriyor. Bu da dikkatimizden kaçmıyor.” 

Kıskanıyorlar


AGİT GÖZLEMİ
BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın Kars mitingini, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’ndan (AGİT) seçim gözlemcileri de izledi. Basın mensuplarına ayrılan TIR’da yerini alan Uzun Dönemli Seçim Gözlemcileri Robert Hall ve Karin Bergquist mitinge ilişkin notlar aldı, miting alanının fotoğraflarını çekti.

BAKMADAN GEÇME!