• Hürriyet Twitter
R

Yarı yıl tatilinde çocuğunuzla birlikte katılabileceğiniz online atölyeler

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Yoğun ve stresli geçen bir eğitim-öğretim döneminin ardından eğlenmek ve dinlenmek tüm çocukların hakkı… Ancak soğuk havalar ve devam eden pandemi nedeniyle yapılabilecek etkinlikler maalesef sınırlandırılmış durumda. Neyse ki online olarak düzenlenen atölye çalışmaları bu açığı büyük ölçüde kapatıyor. Üstelik bu çalışmalar sadece çocuklar için değil ebeveynler için de kaliteli zamanlar sunuyor.

Yarı yıl tatilinde çocuğunuzla birlikte katılabileceğiniz hem çok keyifli hem de öğretici atölye çalışmalarını sizin için listeledik…

Kurabiye Ev Atölyesi

Çocuğunuzla birlikte kendi mutfağınızda ev görünümlü kurabiyeler hazırlamaya ne dersiniz? Üstelik bu kurabiyelerle çocuğunuzun sadece mutfaktaki hünerlerini değil, mimarlığa yatkın olup olmadığını da keşfedebilirsiniz. Çünkü 4 saat sürecek bu atölye çalışmasında; öncelikle çocuğunuzla birlikte adeta bir mimar gibi bir evin projesini nasıl hazırlayabileceğinizi öğrenebilirsiniz.  Daha sonra hazırlayacağınız kurabiye hamuru ile bu plandan bir evler yapabilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte ortaya çıkardığınız evi süslerken ise çocuğunuzun hayal gücünü keşfedebilir ve böylelikle onu ilgi duyduğu alanlara yönlendirme konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. 

Kurabiye Ev Atölyesi hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.  

Kurabiye Adam Atölyesi

Çocuğunuzun moda sektörüne ilgisi olduğunu düşünüyorsanız bu atölye çalışması tam size göre diyebiliriz. Bu atölye çalışmasında öncelikle zencefil ve çeşitli baharatlarla bir kurabiye hamuru hazırlayıp bu kurabiye hamurundan kalıp yardımıyla insan figürleri oluşturabilirsiniz. Sonrasında ise hazırladığınız figürleri çocuğunuzla birlikte dilediğinizce süsleyebilir ve böylelikle çocuğunuzun hayal gücünü geliştirmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Kurabiye Adam Atölyesi hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz. 

Süslü Çadırlar Atölyesi

Doğada zaman geçirmeyi ve kamp yapmayı seviyorsanız, bu atölye çalışmasında kendinizden bir şeyler bulabilirsiniz. 4 saat sürecek atölye çalışmasında; öncelikle çadır inşaatı için bir şablon oluşturabilir, sonra bu şablonla kendi ellerinizle hazırladığınız kurabiye hamuruna çadır şeklini verebilirsiniz. Geri kalan sürede ise hazırladığınız çadırı dilediğinizce süsleyip doğadaki evinizi kendi elinizle hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Süslü Çadır Atölyesi hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz. 

Kurbağa Sandviç ve Puding Canavarları Atölyesi

Bu atölyede el yapımı sandviçler, miniklerin ellerinde adeta birer sanat eserine dönüşüyor. 3 saat süren bu eğlenceli atölye çalışmasında kendi ellerinizle hazırlayacağınız sandviç ekmeklerine nasıl kurbağa şeklini verebileceğinizi ve yine kendi ellerinizle hazırlayacağınız pudinglerden nasıl sevimli canavarlar yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Alacağınız bu mini eğitimin ardından çocuğunuzla birlikte başka figürler deneyerek hem çocuğunuzun hayal gücünü geliştirmesine katkı sağlayabilir hem de birlikte geçirdiğiniz kaliteli zamanları çoğaltabilirsiniz.

Kurbağa Sandviç ve Puding Canavarları Atölyesi hakkında detaylı bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.  

Atölye Dr. Oetker sayesinde birbirinden leziz tarifleri çocuğunuzla beraber deneyimleyerek keyifli zamanlar geçireceksiniz. Üstelik siz okurlarımıza özel %20 indirim fırsatıyla dilediğiniz kadar atölye çalışmasına katılabilirsiniz.

Online atölyeleri keşfet!