• Hürriyet Twitter

Sistem altyapılarınız için

yeni yapay zeka teknolojisini keşfedin!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Hızlı, verimli ve güvenli şekilde çalışmayan bir teknolojik altyapı, bazen yarardan çok zarar getirebilir. Hatta işleyişi felç edip şirketinizi felakete sürükleyebilir. Sizce de bu riski ortadan kaldıracak yeni nesil yapay zeka çözümlerle tanışmanın zamanı artık gelmedi mi?

İş kolaylaştıran teknolojik çözümler tek çatı altında: Simplivity

Yapay zeka alanında çığır açan HPE InfoSight sistemi tarafından desteklenen HPE SimpliVity, çoklu şubeli, mobil kullanıcılı ve uzaktan çalışanlara sahip tüm kurumların tercih ettiği ROBO ya da VDI alt yapılarını destekleyecek şekilde hiper bütünleşik mimari ile tasarlanmış entegre bir sistemdir. Sanal makine (VM) merkezli veri işleme, uçtan uca veri güvenliği, bulut sistemi gibi çoklu hizmetleri tek bir gövdede sunan SimpliVity, yerleşik yedekleme ve felaket önleme (DR) sistemi ile olası altyapı hasarının da önüne geçebilme yeteneğine sahip. TB büyüklüğündeki sanal makinelerin yedeğini 1 dakikadan az sürede alan ve yine aynı sürede hata giderme işlemini gerçekleştiren SimpliVity’nin kullanıcı şirketlerde alt yapı yönetimi için harcanan süreyi %81 oranında azalttığı ve uygulama performansını %50 artırdığı da bağımsız araştırmalar ile kayda geçmiş durumda.

Hızlı ve güvenli veri depolama: Nimble

Güvenli veri depolama ve depolanan veriyi en hızlı şekilde tekrar kullanma mantığı ile tasarlanan bir Hiper Birleşik Altyapı (HCI) olan HPE Nimble, daha dayanıklı, daha hızlı ve daha verimli bir depolama & ağ işletim sistemi arayan IT yöneticilerini tüm taleplerini karşılayacak kadar güçlü bir altyapıya sahip. Milisaniyenin altındaki gecikme süresi, %99,9999 garantili kullanılabilirlik ve yerleşik veri koruması sunan Nimble, HPE InfoSight tarafından desteklenen yapay zeka ile işletme teknolojilerinde verimliliği %85 ‘e kadar artırmayı başardı.

Mevcut sistemlere zahmetsizce adapte edilebilmesi, kullanım kolaylığı ve sunduğu kritik raporlar sayesinde işletmelerin güvenli veri analizleri elde etmesini sağlayan Nimble ile geleceğe güvenle bakmak artık çok daha kolay.

 

Bilgi teknolojilerinin iş verimliliğinin anahtarı olduğuna inanan şirket ve kurumlara, ihtiyaçları olan yeni nesil yazılım & donanım hizmetlerini, tüm Türkiye sathında sağladığı servis hizmeti ile birlikte sunan ITserv, sunduğu profesyonel hizmetlere dahil ettiği HPE SimpliVity ve HPE Nimble ile işletmelere sunduğu rekabet avantajını çok daha öteye taşıyor.