• Hürriyet Twitter
R

Şehrin odak noktasında yaşamanın avantajları

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Evlerimizde geçirdiğimiz zamanın ciddi ölçüde arttığı pandemi sürecinde, yaşam alanlarımızdan beklentilerimiz de arttı. Yaşam alanlarımızdan artık çok daha fazla huzur, konfor ve eğlence bekliyoruz. Neyse ki aradığımız bu kriterleri tek bir adreste bulmamız mümkün! Gelin, şehrin yeni odak noktasını yakından tanıyalım… 

Dört bir yanı İstanbul

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da, gündelik yaşam telaşlarını bir kenara bırakıp şehrin manzarasına daldığımızda şehre bir kere daha aşık oluruz. Şehrin yeni odak noktası, aşık olduğumuz bu şehri dört bir yanından izleme fırsatı sunuyor.

Her yer bir adım uzağınızda!

İstanbul gibi bir metropolde keyifli bir yaşam alanı denildiğinde, aklımıza ilk gelen trafik sorunu olmayan bir lokasyon oluyor. Çünkü trafikte harcanan zamandan tasarruf etmek, aynı zamanda sevdiklerimize ve kendimize ekstra zaman ayırmak anlamına geliyor. Hem günlük yaşamın yoğunluğundan arınabildiğimiz hem de hayattan kopmadığımız bir lokasyonda yer alan şehrin yeni odak merkezi; ana yollara, metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığıyla sakinlerine sorunsuz ulaşım imkânı sağlıyor.

Aradığınız huzur yanı başınızda!

İstanbul’un merkezinde huzur dolu, saklı bir cennet fikrine kim “hayır” diyebilir ki? Şehrin yeni odak merkezi, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından Ataşehir’de yeşilin tüm tonları ve büyüleyici çiçek kokuları eşliğinde tam da bu fırsatı sunuyor. Ayrıca çocuklar ve yetişkinler için özel olarak tasarlanmış kapalı yüzme havuzu, fitness, pilates ve yoga salonlarıyla da hem eğlenceli hem de sağlık ve spor dolu bir yaşam sunuyor.

Modern zamanın çocukları burada çok mutlu

Çocukluğunu doya doya yaşamış anne ve babaların, çocukları için en büyük arzuları onların da en az kendileri kadar çocukluklarını doyasıya yaşamalarını sağlamak oluyor. Ancak İstanbul gibi bir metropolde, bu isteği gerçekleştirmek bazen kolay olmuyor. Neyse ki İstanbul’un yeni odak merkezi, Ataşehir gibi bir lokasyonda çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanlarıyla benzersiz sosyalleşme imkânı sunuyor ve çocuklara sadece eğlenceye odaklanmak kalıyor. Ayrıca hemen yanı başındaki okullar sayesinde çocuklar, güven alanlarından dışına çıkmadan eğitim görebiliyor.

Konfor alanını geniş tutanlar için özel tasarlanmış yaşam alanıyla Arya, uyum ve denge arayan herkese hitap eden özel tasarımıyla Beste ve ilham verici bir yaşam arzulayanlara özel ferahlığıyla Opera; tüm keyifli detayların yeni adresi. Sakinlerinin her ihtiyacını düşünen daireleri ve diğer alanlarıyla teknoloji ve doğa iç içe, şehrin merkezinde!

Detaylı bilgi için tıklayınız