• Hürriyet Twitter
R

Birikimlerinizi dijitalde
nasıl değerlendirebilirsiniz?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle mümkün olduğunca kalabalık ortamlardan izole bir yaşam sürüyor ve hemen hemen tüm ihtiyaçlarımızı dijital ortam üzerinden sağlıyoruz. Hatta Renkli Hesap sayesinde birikimlerimizi dahi dijital ortamda yapabiliyor ve takip edebiliyoruz. Bankaya gitmeye gerek kalmadan, dilediğimiz zaman ve dilediğimiz yerde işlem yapabilme kolaylığı sağlayan Renkli Hesap’ın öne çıkan avantajlarını gelin yakından inceleyelim...

Renkli Hesap nedir?

Günlük faiz getiren bir mevduat hesabı olan Renkli Hesap, paranızı vade tarihi gelmeden de değerlendirme imkanı sağlayan bir birikim hesabıdır. Bu sayede dilediğiniz zaman hesabınıza para yatırabilir veya hesabınızdan para çekebilirsiniz. Hesapta kalan bakiyeniz aynı faiz oranıyla değerlenmeye devam eder. 

Şubeye gitmeden de Renkli Hesap açtırabilirsiniz. Üstelik İnternet Şube kullanarak hesap açtırmanız durumunda, sabit Hoş Geldin Faizi’nin yanı sıra sadece dijitale özel 90 gün boyunca avantajlı faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. 

Farklı döviz cinslerinde birikim imkanı

Renkli Hesap’a dijital kanallardan yeni başvuruda bulunduğunuzda TL, USD ve EUR olarak 3 farklı döviz cinsinde birikim hesabı açabilirsiniz. Eğer Anadolubank müşterisiyseniz TL, USD ve EUR’un yanı sıra GBP, CHF ve Altın olarak da Renkli Hesap açabilirsiniz. Renkli Hesap'ta aynı para biriminde sadece bir adet hesap açabilirsiniz ve her döviz cinsi hesabınız için ayrı Hoş Geldin Faiz oranından faydalanabilirsiniz.

Vadesiz gibi davranan vadeli hesap!

Renkli Hesap’la paranızın vadesi bozulmadan, dilediğiniz zaman hesabınıza para yatırabilir ve hesabınızdan para çekebilirsiniz. Bu sebeple birikiminize uygulanan faiz oranında herhangi bir değişim olmaz.

Birikiminiz her gün değer kazanır

Renkli Hesap’ta paranız gecelik faiz oranıyla her gün değerlenmeye devam eder. Tatil günlerinde biriken faiz kazancınız ise takip eden (sonraki) ilk iş günü hesabınıza aktarılır. Birikimleriniz, Hoş Geldin Faizi süreniz dolana kadar “sabit faiz” ayrıcalığıyla değerlenmeye devam eder. Böylelikle piyasa koşullarından etkilenmezsiniz.

Dijitale özel Anadolubank Renkli Hesap ile her güne kazançlı başlayın 

Anadolubank Mobil ve İnternet Şube’ye özel sabit Hoş Geldin Faiz oranı ile mevduat hesabınızdaki birikimlerinizi, 90 gün boyunca avantajlı faiz oranlarıyla artırabilirsiniz.

Advertisement