Kepez Belediye Meclisi'nden FETÖ'ye karşı bildirge

Güncelleme Tarihi:

Kepez Belediye Meclisinden FETÖye karşı bildirge
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 15:22

Kepez Belediye Meclisi'nden FETÖ'ye karşı bildirge

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Meclisi'nde, FETÖ/PDY'ye karşı ortak bildirge okundu. Bildirgede, "FETÖ ile ilişkisi açık bir şekilde tespit edilmiş HAMLEDER'in kapatılması, önceki dönemlerde kendilerine tahsis edilmiş belediye mülklerinden tahliyesi suretiyle bu hain yapıya karşı başlatmış olduğumuz mücadelenin de haklılığı bir kez daha ortaya çıkmıştır" denildi.
Kepez Belediyesi ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis gündemine geçilmeden önce 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Mecliste Ak Parti, CHP ve MHP'nin ortak imzasıyla darbe girişimine karşı bildirge okundu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün okuduğu bildirgede şu ifadelere yer verildi:
"Bu darbe girişimini amasız, fakatsız, kesin, net, açık ve en ağır ifadelerle lanetliyoruz. Demokrasilerde söz de karar da milletindir. Milli iradenin üzerinde hiçbir güç, hiçbir girişim kabul edilemez. Darbe girişimine karşı duran tüm siyasi partilerimize, aziz milletimize, basın yayın organlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, kahraman polislerimize ve peygamber ocağının gerçek sahipleri vatansever askerlerimize, millet olarak tek vücut olduğumuz bu günlerde, milli iradeye sahip çıkan ve demokrasi nöbetlerinde alanları dolduran her yaştan, her görüşten vatandaşımıza teşekkürü borç biliyoruz."
MÜCADELE DEVAM EDECEK
Kepez Belediye Meclisi'nin Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumda, milletin sesini en yüksek seviyede duyurmaya, her türlü iç ve dış bölücülere ve düşmanlara karşı dik durmaya, vatanı korumaya, manevi değerlere sahip çıkmaya kanının son damlasına kadar devam edeceğinin belirtildiği bildirgede, ayrıca şunlar yer verildi:
"3 Kasım 2014 tarihli Belediye Meclis kararı ile FETÖ ile ilişkisi açık bir şekilde tespit edilmiş HAMLEDER'in kapatılması ve önceki dönemlerde kendilerine tahsis edilmiş belediyemiz mülklerinden tahliyesi suretiyle bu hain yapıya karşı başlatmış olduğumuz mücadelenin de haklılığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. FETÖ terör örgütüne karşı sürdürdüğümüz kararlı mücadelenin bundan sonra da aralıksız devam edeceğini bu vesileyle bir kez daha ifade etmek isteriz."
3 PARTİNİN İLÇE BAŞKANI YAN YANA
Melis gündemini, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan ve MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar yan yana oturarak izledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!