Hülya Avşar’dan Kızı Zehra’ya Milyonluk Doğum Günü Hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra’ya Milyonluk Doğum Günü Hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 09:43

Yakında 18 yaşına basacak olan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu’na annesinden sürpriz bir doğum günü hediyesi geldi. Servet değerindeki hediye herkesi şaşırttı. Peki; Hülya Avşar kızı Zehra'ya ne hediye edecek? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Zehra'ya 18. yaş günü hediyesi olarak değeri neredeyse 1 milyon lira'yı bulan bir Range Rover Evoque model jip aldı.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda ünlü bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlenen Zehra, gazetecilere bu gece görüntülenmek istemediğini belirterek, resim çekmemeleri için anlaşma yapmak istedi. Fakat paparazzileri ikna edemedi. Gecenin sonunda paparazzilerle yaşanan kovalamaca sonrasında Zehra'nın lüks jipini ehliyetsiz kullanmak istediği ortaya çıktı.

Baba Kaya Çilingiroğlu ise kızını iyi bir şoför olması için İleri Sürüş Teknikleri Kursuna yazdırdığını açıkladı. Yeni yaşında son model aracıyla boy gösterecek olan Zehra o günleri sabırsızlıkla bekliyor.

Haberin Devamı

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra’ya Milyonluk Doğum Günü Hediyesi

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

Hülya Avşar Balıkesir- Edremit ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlerleyen yıllarda Bulvar Gazetesi’nin düzenlediği Kainat Güzellik Yarışması’nda birinciliği göğüsledi. Ancak bir süre sonra evli olduğu ortaya çıkınca ödülü geri alındı. Bir süre müzik eğitimi aldıktan sonra müzikal yaptı. Ardından altı albüm çıkaran Hülya Avşar bir de single ile kariyerine devam etti. Ancak kariyerinin dönüm noktası Fikret Hakan ve Salih Güney Haram filminde oldu.

Çektiği kliplerdeki popo hareketleri gündeme bomba gibi düştü. Bir kesim tarafından taktir edilip, beğenilirken. Diğer bir taraftan feministeler tarafından yoğun tepki gördü. Ancak bir sonraki klip oldukça feminist ve erkek karşıtı bir şekilde kurgulandı.

2000 yılında Kral Tv Müzik Ödüllerinde büyük ödüle layık görüldü. En iyi kadın şarkıcı ödülü aldı.

BAKMADAN GEÇME!