MasterChef Rıfat kimdir nereli kaç yaşındadır? İşte MasterChef'e veda eden Rıfat Yurttaş'ın biyografisi

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Rıfat kimdir nereli kaç yaşındadır İşte MasterChefe veda eden Rıfat Yurttaşın biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2019 00:41

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Rıfat Yurttaş elendi. Son performansıyla beklenen başarıyı yakalamayan Rıfat, eleme sonrası sosyal medya ve internette araştırılan isimler arasında yer aldı. Peki, MasterChef Rıfat kimdir nereli kaç yaşındadır? İşte, MasterChef'e veda eden Rıfat Yurttaş'ın hayatı ve biyografisi.

Haberin Devamı

MasterChef'te büyük finale haftalar kala elenen yarışmacı Rıfat, televizyon izleyenlerinin gündemine geldi. Aşçılık yapan ve eğitimler veren Rıfat Yurttaş, yaptığı yemeklerle dikkatleri üzerine toplamıştı. İşte, MasterChef Rıfat ile ilgili merak edilenler.

MASTERHEF RIFAT KİMDİR?

MasterChef'in 2019-2020 sezonu yarışmacısı Rıfat Yurttaş, 1992 doğumludur. 27 yaşındaki Rıfat Yurttaş MasterChef Türkiye'nin bu sezonki 14 yarışmacısı arasından yer alıyor ve yarışmaya Çeşme'den katılıyor. Eğitmen ve aynı zamanda aşçı olan Rıfat Yurttaş, Türk kültürünün en önemli kollarından birinin Türk mutfağı ve yemeklerinin olduğunu belirtiyor. Bunu temsil eden kişinin ise kendisinin olacağını söyleyen Rıfat Yurttaş, bir MasterChef'in önce sağlıklı, lezzetli, özüne sadık ve her şeyden önce taşıdığı sorumluluğun bilincinde olan kişi olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

Rıfat Yurttaş, MasterChef'in 67. bölümünde yarışmaya veda eden isim oldu.

BAKMADAN GEÇME!