Deadpool & Wolverine filmi ne zaman çıkacak? İşte vizyon tarihi!

Güncelleme Tarihi:

Deadpool & Wolverine filmi ne zaman çıkacak İşte vizyon tarihi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2024 16:35

Başrollerini Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın paylaştığı Deadpool & Wolverine filminden yeni fragman yayınlandı. Marvel Sinematik Dünyası’nın son yıllarda en çok beklenilen filmlerinden Deadpool & Wolverine filminde X-Men serisinden tanınan Wolverine karakteri ile esprili ve çok konuşan Deadpool zaman ve mekanın dışında bir evrende karşı karşıya geliyor. Peki, Deadpool & Wolverine filmi ne zaman çıkacak? İşte vizyon tarihi!

Haberin Devamı

Uzun süredir milyonlarca çizgi roman hayranı tarafından beklenen Deadpool & Wolverine filminden yeni fragman paylaşıldı. Marvel’in sevilen karakterlerinden Wolverine ve Deadpool’un yer aldığı Deadpool & Wolverine filminin başrollerini Ryan Reynolds ile Hugh Jackman paylaşıyor. Film, "Loki" dizisinin merkezinde yer alan, zamanın ve mekânın dışında var olan ve zaman çizelgesini izleyen bürokratik organizasyon Zaman Değişimi Otoritesine bağlanıyor.

DEADPOOL & WOLVERİNE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Hugh Jackman'ın bir kez daha Wolverine karakterine hayat verdiği Deadpool & Wolverine filmi 26 Temmuz 2024'te vizyona girecek. Film, "Loki" dizisinin merkezinde yer alan, zamanın ve mekânın dışında var olan ve zaman çizelgesini izleyen bürokratik organizasyon Zaman Değişimi Otoritesine (Time Varience Authority - TVA) bağlanıyor "Loki"nin beşinci bölümündeki zaman yiyen Alioth yaratığı da fragmanda yer alıyor.

Haberin Devamı

Jennifer Garner, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Rob Delaney, Stefan Kapicic, Karan Soni ve Shioli Kutsuna gibi isimlerin de rol aldığı filmi Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells kaleme aldı, Shawn Levy yönetti.

 

BAKMADAN GEÇME!