Altı hafta boyunca davayı izleyen görevliden ÅŸok sözler: Aniden uyuyakaldıklarını gördüm!

Güncelleme Tarihi:

Altı hafta boyunca davayı izleyen görevliden şok sözler: Aniden uyuyakaldıklarını gördüm
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 10:28

Uzun bir TV dizisi ya da sürekli devamı çekilen bir sinema filmi gibi takip edilen, hayranları ikiye bölen Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki iftira davası bitti.

Haberin Devamı

FIRTINA DÄ°NDÄ° AMA ETKÄ°LERÄ° SÃœRÃœYOR
Kendisine iftira attığı iddiasıyla eski eşi Heard aleyhine açtığı dava, Depp'in zaferiyle sonuçlandı. Ama görünüşe göre bu sonuç herkesi çok da mutlu etmedi. Çıkan kararla ilgili tartışmalar, perde arkasıyla ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Özetle dava bitse de yani fırtına dinmiş olsa da ardında bıraktığı izler kolayca silinecek gibi görünmüyor. 

Altı hafta boyunca davayı izleyen görevliden şok sözler: Aniden uyuyakaldıklarını gördüm

STENOGRAFIN ANLATTIKLARI DUDAK UÇUKLATTI
Önce davanın jürisinde yer aldığını ileri süren bir adamın sosyal medya paylaşımları ortalığı salladı. Şimdi de davada stenograf olarak görev yapan Judy Bellinger, anlattıklarıyla dudak uçuklattı.

Haberin Devamı

Altı hafta boyunca davayı izleyen görevliden şok sözler: Aniden uyuyakaldıklarını gördüm

'SADECE BİR KİŞİ ANLATILANLARI DİKKATLE DİNLEDİ'
Deneyimli bir stenograf olan Judy Bellinger, Law&Crime adlı kanala konuk oldu ve  davayla ilgili gözlemlerini anlattı. Bir hukuk firması adına davada yer alan ve bütün tanıklıkları, konuşulanları kayıt altına alan stenograf Bellinger'ın iddiasına göre jüride yer alan üç erkek ve iki kadından sadece bir tanesi, tanıklıkları bütün dikkatiyle dinledi. O da sonuç olarak yedek üye olarak belirlendi yani kararda bir etkisi olmadı.

Judy Bellinger, söz konusu bu jüri üyesi hakkında ÅŸunları söyledi: "Maalesef en çok dinleyen oydu. DuruÅŸmalar sırasında hepsinin yüz ifadesini izledim. Sadece o bir kiÅŸi söylenen her ÅŸeyi dikkatle ve sonuna kadar dinledi." Bellinger'ın anlattığına göre bu kadın üye yedek jüri olarak belirlendi ve karar verecek olan grupta yer almadı. Oysa yine stenograf Bellinger'ın ifadesine göre o kadın jüri üyesi diÄŸerleri arasında tanıklıkları dinlerden uyuyakalmayan tek kiÅŸiydi.

Altı hafta boyunca davayı izleyen görevliden şok sözler: Aniden uyuyakaldıklarını gördüm

'KAÇ KİŞİNİN BAŞININ ANİDEN ÖNÜNE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRDÜM'
İşte sözün burasında Bellinger'ın, jüri üyeleriyle ilgili çarpıcı sözleri devreye girdi. Onun anlattıklarına göre birçok jüri üyesi, ses kayıtlarını dinlerken ya da videoları izlerken uyuyakaldı. Saatlerce duruşma salonunda oturup anlatılanları dinlemek zorunda olan jüri üyelerinin uyuyakaldıkları anlarda başlarının önlerine düştüğünü defalarca gördüğünü sözlerine ekledi Bellinger. Stenograf, jüri üyelerinin video ya da ses kayıtlarını dinlerken gözlerini kapattıklarını ve o anlarda da sık sık aralarından birinin ya da birkaçının uyuyakaldığını anlattı.

Haberin Devamı

Â

Altı hafta boyunca davayı izleyen görevliden şok sözler: Aniden uyuyakaldıklarını gördüm

'10 DAKÄ°KADAN AZ KALDIM'
Judy Bellinger, karar açıklandıktan sonra Johnny Depp'e bir partide sarılırken de görüntülenmiş ve bu durum tartışmalara yol açmıştı. Bellinger, duruşmalar sırasında, Depp'in tarafında olduğu iddialarını yalanladı. Anlattığına göre Depp'in hukuk ekibinden avukat Ben Chew'un, kendisinin tuttuğu kayıtların kopyasını almak amacıyla buluşmak istediğini  Bellinger, Johnny Depp'in avukatıyla bir otelde buluştuklarını ve o sırada aktörün de orada bulunduğunu anlattı. Depp'in kendisiyle tanışmak istediğini söylediklerinde de onunla tanıştığını fakat orada on dakikadan az kaldığını sözlerine ekledi. O sırada küçük bir kutlama partisi gerçekleşiyordu.

Haberin Devamı

Bellinger'ın söz konusu otelde düzenlenen partide, Johnny Depp ile konuÅŸup ÅŸakalaşırken çekilen fotoÄŸrafları sosyal medyada yer almıştı. Stenograf Bellinger da bu yüzden Depp'in taraftarı olduÄŸu iddiasıyla muhatap olmuÅŸtu. Law &Crime'a verdiÄŸi röportajda bu iddiayı yalanladı Bellinger. DuruÅŸmalar sırasında da Bellinger ile Depp'in zaman zaman birbirlerine gülümsedikleri anlar da objektiflere takılmıştı.

Altı hafta boyunca davayı izleyen görevliden şok sözler: Aniden uyuyakaldıklarını gördüm

TEÅžEKKÃœR KLÄ°BÄ° PAYLAÅžTI
Bu arada Johnny Depp, Instagram sayfasında, duruşmalar sırasında kendisine destek olan herkese teşekkür ettiği bir klip yayınladı. Depp, bu paylaşımına "En değerli, sadık ve sarsılmaz destekçilerime" diyerek başladı. Ardından da şunları yazdı: "He yerde birlikteydik, her şeyi birlikte gördük. Biz aynı yolu birlikte yürüdük. Doğru olan şeyi birlikte yaptık. Her şeyi çünkü siz umursadınız. Ve şildi birlikte ileriye doğru gireceğiz, Siz her zaman beni işverenimsiniz". Depp, mesajının sonunda kendisini duruşmalar boyunca destekleyen herkese teşekkür etti. Saygı ve sevgilerini gönderdi.

Johnny Depp ve Amber Heard arasında altı hafta süren iftira davası, bu ayın başında sonuçlandı ve jüri kararını açıkladı. Buna göre Ä°ddiaları tek tek inceleyen yedi kiÅŸilik jüri, hem Depp'in hem de Heard'ün birbirini lekelediÄŸine karar verdi. Jüri, Amber Heard'ün eski eÅŸi Johnny Depp'e, 10 milyon dolar tazminat, 5 milyon dolar da cezai tazminat, yani toplam 15 milyon dolar ödemesine karar verdi. Fakat yargıç Penny Azcarete, Virginia eyaleti yasalarını uygulayarak cezai tazminat miktarını 350 bin dolara indirdi. Azcarate, "Yasaya uygun olarak, Johnny Depp'in tazminatına iliÅŸkin 350.000 dolarlık yasal üst sınır olan cezai tazminat miktarını deÄŸiÅŸtireceÄŸini" söyledi. Öte yandan jüri, Depp'in de Heard'e hakaret ettiÄŸine kanaat getirerek onu da eski eÅŸine 2 milyon dolar tazminat ödeme cezasına çarptırdı.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!