Koca Kafalar’a yeni sunucu

Güncelleme Tarihi:

Koca Kafalar’a yeni sunucu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 05, 2008 00:00

"Koca Kafalar" yeni sunucusu, yeni dekoruyla bu akşam başlıyor.

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen mizah-eğlence programı "Koca Kafalar" yeni sunucusu, yeni dekoruyla bu akşam başlıyor.
Yeni bölümlerini Evrim Akın'ın sunacağı programda Koca Kafalar'ı Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu canlandırıyorlar. Her hafta ünlü bir konuk ile talk-show bölümünün yer aldığı Koca Kafalar'ın ilk konuğu ekranların sevilen sunucusu Acun Ilıcalı.

Kanal D’nin sevilen mizah-eğlence programı "Koca Kafalar" yeni sunucusu, yeni dekoru ve yepyeni bölümleriyle bu akşam izleyicileriyle yeniden buluşuyor. Koca Kafalar’ı yine Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu’nun canlandıracağı programı artık Evrim Akın sunacak. Programın yeni bölümlerinde ünlü isimlerin konuk olacakları talk show bölümü de yer alacak.

Koca Kafalar projesini kabul etmenizdeki etkenler nelerdir?

Evrim Akın: "Koca Kafalar", çekimlerimden arta kalan zamanımda eğlenerek takip ettiğim programlardan biriydi. "Ben de böyle bir projenin içinde yer alsam ne kadar eğlenirdim" diye az geçirmemiştim içimden! Benim çocuksu, muzır bir tarafım vardır, insanları güldürmeyi çok severim. Başkalarının neşesi beni daima pozitif kılar. Teklif gelince ekibimle konuştuk ve bu işin bana yakışacağına karar verip kabul ettik. Hem akıllı hem de eğlenceli bir iş. Ekip arkadaşlarımla ilk karşılaştığımızda birbirimize biraz dikkatle baktık. İkinci karşılaşmamızda biraz daha yakınlaştık. Bakmayın ekranda öyle çok konuştuklarına, normalde çok az, hatta gerekmedikce hiç konuşmuyorlar. Ben çok onlar az, alıştık birbirimize...

Haberin Devamı

n Mizah ve komedi ağırlıklı projeler size çok yakışıyor. Bu konuda siz kendinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

- Komedi ve mizahı seviyorum. "Avrupa Yakası"ndan önce hep dramalarda yer aldım, yine drama yapmak istiyorum ama biraz komedinin keyfini çıkaracağım. İşimi çok severek yapıyorum. Hakiki olmaya çalışıyorum. İşimi gerçekten çok ciddiye alıyorum. Samimiyim oynarken. İşime özeniyorum ve sanırım bu samimiyet seyirciye de geçiyor. Samimiyetim ekrandan olumlu yansıyor. Benim genel tanımlanmam yalnızca ’komik kız’ olamaz.

n Bugüne kadar hep başarılı projelere imza attınız. Bulunduğunuz projelerde de ’güldüren, sevimli kız’ karakterindeydiniz. Bundan sonra sizi ne tür projelerin içinde görebiliriz?

- Ben oyuncuyum. Beni her türlü rolde görebilirsiniz. Oyuncu olarak her türlü zenginliği yaşamak ve yaşatmak istiyorum elbette. Televizyon dizilerinin ve programlarının yanı sıra sinemada da adımdan söz edilsin istiyorum. Beni oyuncu olarak tatmin edecek, mutlu edecek ve zorlayacak roller istiyorum. Güldüren, sevimli kız oyunculuk kariyerimdeki şıklardan biri olmalı diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

n "Koca Kafalar"da hangi yeteneklerinizi ön plana çıkarmayı düşünüyorsünüz? İzleyicilerinize sürprizleriniz var mı?

- "Koca Kafalar"da konuşma, soru sorma, sorgulama, espri yaratabilme yeteneklerim ortaya çıkacaktır. Şu anda sürprizim yok. İlk bölümler ısınma, alışma olacak. Sonra daha hakim olabilirim programa.

n Son olarak neler söylemek istersiniz?

- "Beni izlemeye devam edin" dermişim! Şu anda üç programda birden yer alıyorum. İnsanlar beni gerçekten bağırlarına basmaya hazırlar. Sevilmek önemli bir olgu bizim işte. O zaman krediniz çoğalıyor. Ben bu işi seçmek için 16 yaşında yola çıktım. Tüm zorluklardan sonra iki, üç adım atabilmiş olmak ve daha pek çok adım için hedefimin olması benim için çok önemli...

Haberin Devamı

Bu işin arka planı tam bir afet bölgesi

n Bu yıl programda yaptığınız değişikliklerden bahseder misiniz?

- Vural Yaşaroğlu: Öncelikle sunucu değişti. Bize Özgü Namal’ın yerine Evrim Akın eşlik edecek. Evrim de oyunculuk yeteneğine güvendiğimiz ve bu işi kotarabileceğine inandığımız bir arkadaşımız. Geçen yıl Özgü, VTR’lere yönelik anonslar yapıyordu. Artık bu anonsların yanı sıra her hafta bir konuk alacağız. Evrim de konuklarla onların özel hayatı ve gündeme dair sohbet edecek. Stüdyoda da seyirci olacak. Geçen yıl ünlü konuklarımızı ofisimize davet edip Koca Kafalar’da oynatıyorduk. Artık sadece Berk ve benim, arada da Evrim’in oynayacağı Koca Kafalar olacak. Geçen yıl durum komedileri üzerinde duruyorduk, bu yıl gündemdeki her şey var. Çok başka bir program olacak. İlk konuğumuz Acun Ilıcalı... "Var mısın Yok musun?"daki Hamdi Bey’i bile araştıracağız.

Haberin Devamı

n Peki Özgü Namal neden devam etmedi?Â

- V.Y: Programı çok seviyordu. Bunu her fırsatta da belirtiyordu. Fakat üç tane sinema filmi devreye girince zaman problemi oldu. Yakın zamanda başlamasaydık yine devam etmek istiyordu. Biz de başlamak zorundaydık, böyle talihsiz bir durum oldu. Talihsiz mi onu da bilemiyoruz tabii, Evrim’le de çok güzel olacak. Biz hiç kimseden kötü ayrılmadık.

n "Koca Kafalar"da politikadan magazine birçok konuyu ele alıyorsunuz. Rahat olduğunuzu düşünüyor musunuz?

- V.Y: Türkiye’de insanlar ne kadar rahatsa biz de o kadar rahatız. Sınırsız bir özgürlük olduğunu sanmıyorum. Bizde de birtakım sınırlar ne yazık ki mevcut. Herkes ne kadar yapabiliyorsa biz de o kadar ucundan dokunup kaçabiliyoruz. Önceden kliplerde çok eğleniyorduk. O zamanlar hep magazin üzerine yapıyorduk programı. Demet Akalın, İbrahim Tatlıses, Nihat Doğan gibi isimlerin kliplerini yapmak bizim için çok daha keyifliydi. Ama büyük program formatına geçince işin içine her şey girdi.

Haberin Devamı

n Biz ekrandan izlerken keyifli de burası tam bir karmaşa içerisinde...

- Berk Tokay: Evet bu işin arka planı tam bir afet bölgesi gibi! Öncelikle kafa yerleştirilebilecek görüntülerin televizyondan ayıklanıp, kaydedilip, montajlanması var. Bunlar, üzerine senaryo yazılabilmesi için yedi kişilik senaryo ordusuna teslim ediliyor. Gelen senaryolara tekrar kafa çekilip son bir montaj yapılıyor. 1 buçuk dakikalık görüntü bir günde bitiyor. Neredeyse günün 24 saati çalışıyoruz. Anlayacağınız tam karmaşa ama çok keyifli.

n Son olarak ne söyleyeceksiniz?

- B.T: Bu kadar kısa sürede insanların beyninde yer etmiş bir programın yıllarca sürmesini istiyoruz.

En sıra dışı komedi programı

"Koca Kafalar", özellikle medyada yer alan görüntülere, kendine özgü formatı ve tekniği ile mizah katıyor. "Koca Kafalar"ın, dizilerden programlara, yarışmalardan müzik kliplerine kadar burnunu sokmadığı yer yok. Dünyada ilk kez uygulanan bir formata ve tekniğe sahip olan programı, Varol Yaşaroğlu’nun yönetimindeki Grafi2000 ekibi hazırlıyor. Ekranların en sıra dışı komedi programı olma özelliğini taşıyan "Koca Kafalar" bu cumartesi ve her cumartesi 00.30’da Kanal D’de.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!