Tatil değil ‘saha çalışması’

Güncelleme Tarihi:

Tatil değil ‘saha çalışması’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 09:05

Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve yakın arkadaşıyla birlikte Afrika’ya gitti. Malavi’de yetim çocuklarla bir araya gelen Subaşı, o anları takipçileriyle paylaşarak, yapmak istediği projeleri anlattı.

Haberin Devamı

Sosyal medyanın ünlü ismi Şeyma Subaşı, yakın arkadaşı Aysu Ceren Özaydın’ın doğum gününü kutlamak için Afrika seyahati organize etti. Dünya Çocuk Faaliyetleri’nin kurucusu Mahmut Ensari Caymaz’ın rehberliğinde Malavi’ye giden arkadaşlar, burada yetim çocuklarla bir araya gelerek, Özaydın’ın doğum gününü kutladı.

Tatil değil ‘saha çalışması’

Kızı Melisa’nın da katıldığı seyahatten birçok fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı, takipçilerini bilgilendirmek için şunları yazdı:

“Bazılarınız buraya tatil için geldiğimi düşünmüş olabilir. Buraya bir saha çalışması için geldim. Dünya Çocuk Faaliyetleri ile aklımdaki projeleri paylaştım. Şimdi burada gördüğüm ve ihtiyaçlarını anladığım için çok daha faydalı olacağına inandığım birçok proje düşündüm. Bir sonraki Malavi seyahatimde küçük bir grup gerçek arkadaşımla gelip, aklımdakileri yapacağım.”

Haberin Devamı

Tatil değil ‘saha çalışması’

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!