'Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum'

Güncelleme Tarihi:

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 12:16

Güzel oyuncunun kariyer yolculuğu böyle başlamış...

Haberin Devamı

AİLEMDEN İLK DEFA AYRILDIM

Oyuncu Beste Kökdemir yıllar öncesine ait fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

15 yıl önce kariyer yolculuğuna çıkan Kökdemir, yaşadığı süreci takipçilerine anlattı.

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Birbirinden özel fotoğraflarını yayınlayan Kökdemir paylaşımının altına şu mesajı yazdı:

"Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum (Evet, biraz büyük gösteriyorum). İlk defa ailem olmadan Ankara’ya teyzemin yanına geldim. Ankara çok acayip, kalabalık, toplu taşıma hakkında hiçbir şey bilmiyorum . Starbucks'tan nasıl kahve alacağımı da... (Ama bence her şeyi biliyorum tabi...) Aslında kahve sevmiyorum zaten. Acı geliyor. ha bir de opera, bale, buz pateni falan var. Sinop’ta ise sadece Mezzo ve MTV ile yetiniyorum. İnanılmaz yani benim için... Sonra Ayça Eren ile tanışıyorum bu fotoğrafları o çekiyor. Bir de hemen peşine Fethi Karaduman'la tanışmayayım mı? Son fotoğrafta ondan... (14 yıl önce bunlar hep)

Haberin Devamı

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

YILLAR ONLARI ÇOK DEĞİŞTİRDİ

Magazin dünyasının ünlü isimleri çocukluk yıllarına ait fotoğrafları zaman zaman sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Bazılarını tanımak mümkün olmasa da bazıları bir bakışı, bir gülüşü ile hemen kendisini ele veriyor. İşte şimdilerde milyonlarca insanın yakından takip ettiği ünlülerin zaman içindeki değişimleri!

BİR YANINDA BABANNE BİR YANINDA DEDE

Babannesi ve dedesiyle bayram pozu veren bu küçük adamı tanıyabildiniz mi? Fotoğraftaki kişi Emre Aydın...

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Ünlü rock'çı siyah beyaz fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

BUFFON HAYRANI
Dönemin modasına uyup saçlarını uzatan bu delikanlı Berkay Ateş...

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Ünlü oyuncu bu fotoğrafı "18 yaşındaydım. Kaleciydim. Gianluigi Buffon hayranıydım.Hala hayranıyım." notu ile paylaştı.

Haberin Devamı

GAMZELER ELE VERDİ
Çizgili kazak altına ekoseli gömlek... Altın saçlı bu çocuğu gamzeleri Murat Dalkılıç'ı hemen ele veriyor...

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Dalkılıç, yıllar öncesine ait fotoğrafı "Küçüklük fotoğraflarım çıkıyor meydana bu aralar... Bunu hatırlamıyorum bak" notu ile Instagram'da paylaştı...

'EN FAZLA 3-4 YAŞLARINDAYIM'
Elinde çatal, önündeki meyve dolu tabağı bitirmek için uğraşa bu küçük kız 'Süper Baba' dizisiyle hafızamızda unutulmaz bir yer edinen oyuncu Sevinç Erbulak...

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Erbulak fotoğrafın altına "Meyve tabağındaki yeşil üzümlerin bir topluluk, kalabalık bir aile olduğunu düşünenler ve onları çiğnemeden yutmaya çalışanlar burada mı ? Bir kişi bile olsa yeter. Şu an hatırladığım bu his beni turuncu oda takımımın yepyeni olduğu yıllara kadar götürdü.Herhalde 3-4 yaşlarında olmalıyım en fazla.Evin tamamı siyah kahverengi kırçıllı halı kaplı, kedim Prenses’in tüyleri halıda gözükmüyor, annem bana uyanır uyanmaz meyve tabağı getiriyor; pötibör bisküviye de aşığım yılları yani..." notunu düştü.

Haberin Devamı

Erbulak kedili fotoğrafı ise "Bu kerpiç duvarlı evde Hatice’ler oturuyor. Sene 79 olmalı. Mecidiyeköy’deki evimizin yan sokağındaki eğri büğrü merdivenlerden inerek avlusuna varıyoruz.Hatice muhtemelen uyuyor çünkü o varken avluya girmeye korkuyoruz. Mahallede herkes ona “deli Hatçe” diyor ama benim Hatice’ye öyle seslenmem yasak.Annem bana onun bizden farklı olduğunu anlatmış.Bu, benim için anlatılması çok güç olan gecede, senden bütün mahalleli adına özür dilerim Hatice.O özel kalbini kırdığımız her an için bizi affet. Her nereden bakıyorsan şu an hepimize.Kedileri bu kadar çok sevmemin en önemli sebebi sensin" notu ile paylaştı.

BİR DİZİ İLE ŞÖHRET OLDU
Saçlarına minik tokalarla iki yandan toplamış, boynunda yakalığı... Fotoğraftaki kişi Beren Saat ve Engin Akyürek'in başrolü üstlendiği 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde canlandırdığı Mukaddes Yenge karakteri ile şöhretin zirvesine çıkan Esra Dermancıoğlu...

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Esra Dermancıoğlu yıllar öncesine ait fotoğrafını "Bütün gün bu manyaklarla aynı evde ... O kadar zorlanıyorum ki bazen! Bak saat 5.23 hepsi hala ayakta !" notu ile paylaştı.

BÜYÜDÜ, DÜNYANIN EN GÜZELİ OLDU
Omuzlarına dökülen ıslak saçları... Genç kızları aratmayan pozu... Bu fotoğraf çekildiğinde henüz 2,5 yaşında ve yaşayacaklarından habersiz olan plajın en havalı kızı Azra Akın!
Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Tescilli güzel, yıllar öncesine ait fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı

ANNE KUCAĞINDA BALKON POZU
Annesinin kucağında, balkon pozu veren bu minik bebek şarkıları ile müzik piyasasına yön veren Serdar Ortaç.
Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Serdar Ortaç, yıllar önce çekilen aile fotoğraflarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Ortaç bu fotoğrafın altına "Babaanne, dede, halalar, amca bütün aile... En önde ben amcamın kucağında" notunu düştü.

Haberin Devamı

ŞİMDİ 3 ÇOCUK ANNESİ
Perçemler, kırmızı fiyonk tokası ve kırmızı ayakkabıları ile kendinden emin objektife gülümseyen bu küçük kız çocuğu Türkiye'nin tescilli güzeli ve şimdilerde 3 çocuk annesi olan Pınar Tezcan!

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Tezcan yıllar önce çekilen fotoğrafını "1982...Yaş 6... Anaokulu. Pek süslü püslü" notu ile Instagram'da paylaştı.

15 DAKİKADA 15 BİN BEĞENİ
Etrafında olan bitenden bihaber bu minik kız çocuğu müzik dünyasında fırtınalar estiren Sıla Gençoğlu'nun ta kendisi!

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Sıla Gençoğlu bu fotoğrafı "Maziden sarı kostümümle, annemin kucağından sesleniyorum." notu ile Instagram'da paylaştı. Gençoğlu'nun paylaşımı 15 dakikada 15 bin beğeni aldı"

Haberin Devamı

TEŞEKKÜRLER MERSİN!
Elinde plaket, yüzünde yarışı kazanmanın haklı gururu... Fotoğraftaki genç adam Mahsun Kırmızıgül...

Çünkü 15 yaşında Sinoplu bir çocuğum

Kırmızıgül, yıllar öncesine ait fotoğrafı Instagram'da paylaştı ve altına şu notu düştü:
"Mersin’de belediyenin düzenlediği ses yarışmasında 1. olmuştum. Hiç unutmam oradan aldığım 50 lira ile anneme ilk hediye ayakkabısını almıştım. O ses yarışmasından aldığım güçle müzik yolunda ilerleyeceğime karar vermiştim. Teşekkürler Mersin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!