Bir kez daha Eurovision’da

Güncelleme Tarihi:

Bir kez daha Eurovision’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2024 08:48

Sertab Erener, Eurovision sahnesine geri dönüyor. Sanatçı, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek yarı final öncesi konuk sanatçı olarak “Everyway That I Can”i bir kez daha seslendirecek.

Haberin Devamı

2003 yılında Eurovision’da ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision Müzik Yarışması sahnesinde yer almaya hazırlanıyor.

İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşecek yarışmada eski Eurovision yıldızları da yarı finallerde şarkı söyleyecek. Yarışmanın 7 Mayıs’taki birinci yarı finalinin konuğu İsveç’in ünlü pop yıldızı Benjamin Ingrosso olacak.

Bir kez daha Eurovision’da

9 Mayıs Perşembe akşamındaki ikinci yarı finale ise daha önce Eurovision’da birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak. Gecede Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısını seslendirecek. 2005’te Yunanistan’a birinciliği getiren Helena Paparizou “My Number One” ve 1999’da İsveç’i birinci yapan Charlotte Perrelli ise “Take Me to Your Heaven” şarkısıyla sahnede yer alacak.

Everyway That I Can’in farklı versiyonu

Sertab Erener, Eurovision davetini aldığı andan beri sıkı bir hazırlık sürecinde olduğunu belirtti. Sanatçı, “Everyway That I Can” şarkısının daha önce duyulmamış bir versiyonunu bu geceye özel Malmö Arena’da söyleyecek.

Haberin Devamı

68. Eurovision Şarkı Yarışması’nın büyük finali ise 11 Mayıs Cumartesi gecesi gerçekleşecek. Yarışmanın yabancı hayranları sosyal medya hesaplarından Sertab Erener’i yeniden sahnede görecekleri için çok heyecanlı olduklarını yorumlarda dile getirdi ve şu notları yazdılar: “Türkiye’yi Eurovision’da yeniden görmek çok güzel olacak. Kraliçe geri dönüyor.”

Bir kez daha Eurovision’da

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!