Karataş: Türkiye Bahçeli'den faydalanmalı

Güncelleme Tarihi:

Karataş: Türkiye Bahçeliden faydalanmalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 11:16

Karataş: Türkiye Bahçeli'den faydalanmalı

Haberin Devamı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yazılı açıklamasında terör saldırılarına değinerem, MHP'nin deneyimlerinden yararlanılmasını istedi. K

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Acılarla yoğruluyoruz, acılarla büyüyoruz. Gözyaşımızın akmadığı bir tek gün yok. Ama yenilmeyeceğiz. Terörün ve teröristin; darbenin ve darbecilerin FETÖ’nün ve PDY’nin ne olduğunu çok iyi bilen bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Tecrübelerimiz, bilgi-birikimimiz, değerlerimiz, sevdalarımız ve inançlarımız Türk milletinin tek güven merkezidir. Artık lanetlemenin ve kınamanın ötesine geçmek lazım. Biz her türlü desteği veriyoruz" dedi.

Türkiye'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin faydalanması gerektiğini savunan karataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“MHP’nin ve kadrolarının cemaat denilen yapıya yıllardır niçin soğuk baktığı şimdi daha iyi anlaşılmıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi tehlikeyi yıllar öncesinden görmüş başta iktidar olmak üzere bütün Türkiye’yi uyarmıştı. Fakat dinleyen olmadı. Şayet MHP’nin söyledikleri değerlendirilseydi. Bütün bunları yaşamazdık. Türkiye muhterem liderimizin ileri görüşlülüğünden, devlet tecrübesinden ve bilgilerinden faydalanmalıdır. Bizim için PKK da, Pensilvanya Papazı da DAEŞ de bizim için aynı terörist örgütlerdir. Mücadelede engel tanımamak gerekiyor. Çünkü artık söz konusu olan vatandır."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!