Karagül 107. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Karagül 107. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 05:09

Fox’un başarılı ve iddialı dizisi Karagül’ün son bölümünde Kenan ile Kendal ölümüne kavga etti, Melek ve Rüstem düğün hazırlıklarına başladı. 107. bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yeni bölümünde de izleyiciyi heyecanlı dakikalar bekliyor. İşte Karagül yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları…

Haberin Devamı

Her Cuma Fox’ta ekrana gelen Karagül’ün 106. bölümünde Özlem’in gebelik testini bulan Kendal, Ada’nın üzerine yürür. Konakta yaygara kopar. Son bölümde oğlu Mehdi'yi saklayan Kenan ile ölümüne kavgaya tutuşan Kendal yeni bölümde Mehdi'yi bulacak mı? İşte 107. bölüm fragmanı yayınlanan Karagül’ün yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

KARAGÜL 106. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Özlem’in gebelik testini bulan Kendal, elinde gebelik testi ile Ada'nın üzerine yürür. Ada’nın hamile kaldığını sanan Kendal, bu haberi tüm konağa duyurur. Ada, Kendal’ın kendisine karışamayacağını söyler. Ada'nın hamile olma ihtimali ortalığı fena halde karıştırır. Konakta yaşananlara şahit olan Serdar şaşkındır.

Baran ise Narin’e Ebru’ya yaklaşmak istemediğini, ama her fırsatta kendini onu izlerken bulduğunu itiraf eder. Rüstem ile evlenmeye karar veren Melek, düğün hazırlıklarına başlar.

Haberin Devamı

Kenan’a karşı gittikçe öfkesi her geçen büyüyen Kendal, Sibel’i bulur ve Mehdi’yi alabilmek için herşeyi yapar. Kenan ise Kendal’dan yaşananların hesabını sormaya ant içmiştir. Hasta yatağında Kenan’ın Kendal’ı vuracağını duyan Fikriye, Kenan’ı bulmak için hastaneden apar topar çıkar. Ateş çemberinin içinde birbirine giren iki kardeş ölümüne dövüşürler. Bu dövüşten galip çıkan kim olacaktır?

KARAGÜL 107. BÖLÜM FRAGMANI

Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Özlem Conker, İlayda Çevik, Ayça Ayçin Turan, Saruhan Hünel’in rol aldığı Karagül’ün yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Fox’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın. 

BAKMADAN GEÇME!