Karabük'te FETÖ'den 3 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Karabükte FETÖden 3 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 15:24

Karabük'te FETÖ'den 3 tutuklama

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, (DHA) - KARABÜK’te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerden iki öğretmen ile bir memur tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Yenice İlçesi’nde görevli öğretmenler İhsan D., Ali A., A.H., A.Ç., E.A,. M.Y., esnaf R.K., Z.C. ve R.K ile memur olan Ahmet M., İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden öğretmen olan İhsan D., Ali A. ile memur olan Ahmet M. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Esnaf R.K., ile öğretmenlerden A.H, A.Ç, E.A, ve M.Y adli kontrol şartıyla, esnaf Z.C. ve R.K ise savcılık talimatıyla serbest kaldı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Karabük Üniversitesi’nde görevli aralarında yabancı akademisyenlerin de bulunduğu 19 kişi de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!