Kalkınma Bakanı Elvan: Türkiye bütün hesapları bozar"

Güncelleme Tarihi:

Kalkınma Bakanı Elvan: Türkiye bütün hesapları bozar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 10:48

Kalkınma Bakanı Elvan: Türkiye bütün hesapları bozar"

Haberin Devamı

KALKINMA Bakanı Lütfi Elvan, başarı elde edemeyen terör odakları hangi hesap ve hangi oyun içerisinde olursa olsun Türkiye'nin bütün hesapları bozacağını söyledi.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kurban Bayramı nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı. Mesajında millet ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramını tebrik eden Elvan, şu görüşlere yer verdi:
"Bayramın barış, kardeşlik, huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Milletimizin hissiyatının ve değerlerinin geleceğimizin teminatı olduğunu 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünde bir kez daha gördük. Adeta ikinci İstiklal Mücadelesi veren milletimiz bayrağına, devletine, ülkesine ve kendi sarsılmaz birliğine en üst düzeyde sahip çıktı. Başarı elde edemeyen terör odakları hangi hesap ve hangi oyun içerisinde olursa olsun Türkiye bütün bu hesap ve oyunları bozarak yürüyüşüne devam edecektir. Bu duygularla tekrar milletimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bayram yolculuklarında vatandaşlarımızın dikkatli olmasını, kazaya mahal vermeden sevdiklerine kavuşmasını özellikle istirham ediyorum. Nice bayramlara"

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!