İzmir'de ilk günkü coşkuyla nöbete devam

Güncelleme Tarihi:

İzmirde ilk günkü coşkuyla nöbete devam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 02:06

İzmir'de ilk günkü coşkuyla nöbete devam

Haberin Devamı

Mehmet GÜNEY/İZMİR, (DHA) - İZMİR'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti, Konak Meydanı'nda bugün de devam etti.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan demokrasi nöbeti, Konak Meydanı'nda bugün de sürdü. Farklı siyasi partilerden vatandaşların birlik olup doldurduğu alanda, 'Atatürçüyüm, Tayyipçiyim, ülkücüyüm, sağcıyım, solcuyum yok bugün. Ya vatan evladısın, ya değil. Ötesi yok' yazılı pankart açıldı. Meydanda nöbete gelen engelli vatandaşlar için de sahne önünde özel yer ayrıldı.
'PEYGAMBER EFENDİMİZ İLE GÜYA RÜYASINDA GÖRÜŞÜYORMUŞ'
Gecenin ilerleyen saatlerinde Konak Meydanı'nı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "O şeytan, haşa sevgili Peygamberimizin adını kullanarak ne diyormuş biliyor musunuz? Peygamber efendimizle güya rüyasında görüşüyormuş, ondan çocuklara mesaj gönderiyormuş, sen Hazreti Hamza olacaksın ama, işte bu milleti uçaklarla bombalarsan, bu millete silah tutarsan. İşte bunların beyinlerini böyle yıkadılar. Sen kimsin ki; Peygamber Efendimiz'i rüyanda göreceksin koca şeytan. Lanet olsun bu adama, bu kadar çocuğun beynini yıkadı. Bunun bu dünyada da yeri yok, öbür dünyada da yeri yok ve inşallah hükümetimiz çok güçlü, onu buraya getireceğiz. Bu milletin evlatlarını zehirleyen o yılana bunun hesabını soracağız değerli kardeşlerim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!