İşte Benim Stilim Ünlüler’de kim elendi? – İzle!

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim Ünlüler’de kim elendi – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 17:48

Her sezonda yarışmacıları ve jüri üyeleri ile modada fark yaratan İşte Benim Stilim'de Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde iki yarışmacı elendi. Faik Öztürk'ün konuk olduğu İşte Benim Stilim Ünlüler 2016'da kim elendi? İşte Benim Stilim eleme gecesinde yaşananlar…

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 yarışma programının 29 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde Elif Ece ve Hatice yarışmaya veda etti.

Elemeye kalan Elif Ece Uzun, Sevil Uyar ve Hatice, kostüm partisi konseptinde performans sergilediler. Sonrasında arkadaşlarından kostümleri ve performansları hakkında yorum alan yarışmacılar, daha sonra jüri karşısına geçtiler.

Jüri bu üç yarışmacıdan elenmesi için Elif Ece Uzun ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ilk isim Elif Ece Uzun oldu. İşte Benim Stilim Ünlüler eleme gecesinin sonunda jüri kalan iki yarışmacı arasından bu sefer Hatice’yi seçti ve gala gecesinde elenen ikinci isim Hatice oldu.

PARA ÖDÜLÜNÜ SİMGE TERTEMİZ KAZANDI

Kostüm partisi konseptli gala gecesinde büyük çekişme yaşandı ancak gecenin sonunda 10 bin liranın sahibi olan yarışmacı Simge Tertemiz oldu.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİNDE YAŞANANLAR…

İşte Benim Stilim 2016’ın final gecesi 5 Şubat 2016 Cuma gecesi gerçekleştirilecek. 

BAKMADAN GEÇME!