İŞKUR personeli 15 Temmuz'u andı

Güncelleme Tarihi:

İŞKUR personeli 15 Temmuzu andı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 12:04

İŞKUR personeli 15 Temmuz'u andı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) personeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle, darbe girişiminde hayatını kaybeden 249 demokrasi şehidini andı.

İŞKUR hizmet binasında gerçekleştirilen anma programına katılan personele, 15 Temmuz’u hatırlamanın önemi, 15 Temmuz gecesi yaşananlar, hain darbe girişiminin arkasında bulunanların asıl amaçları, 15 Temmuz şehitleri, demokrasiye, ülkeye ve devlete sahip çıkmanın gerekliliği anlatıldı. Etkinlik kapsamında, 15 Temmuz darbe gecesi hayatını kaybeden 249 demokrasi şehidi anıldı.

İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mustafa Höke, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde kümelenen bir grup Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi hainin, 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminde bulunmasının üzerinden 1 yıl geçtiğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini anlatan Höke, “Bugünler bir araya gelme, kenetlenme, küçük meseleleri unutma, kimliğimizi hatırlama, ırk, dil, renk, din ayırmadan insanı sevme ancak bizi biz yapan değerleri unutmama, onları koruma, bizi aşağılayarak, geri bırakarak, sırtımızdan beslenme yolunu seçenlere karşı milli duyguları, vatan sevgisini, devletini koruma, millet sevgisini canlı tutma günleri. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Bundan sonrasında bu ve benzeri girişimlere asla taviz vermeyeceğiz. Vatan millet aşkına darbeye dur diyen ve bu uğurda canlarını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyoruz” dedi.

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!