Alkışlar Kent Orkestrası’na

Güncelleme Tarihi:

Alkışlar Kent Orkestrası’na
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2009 00:00

Şef Hüseyin Çebi yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, iki saat boyunca Güzelbahçe halkına keyifli dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın düzenlediği konserde büyük bir coşku yaşandı. Güzelbahçe Açıkhava Tiyatrosunda gerçekleştirilen konsere halkın ilgisi büyüktü. Hüseyin Çebi’nin şefliğini yaptığı Kent Orkestrasında Piyanist Zafer çebi; Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Sevinç Yurdem, Arda, Çağrı, Meriç ve Edis solist olarak katıldı. Saat 21.00’da başlayıp 23.00’da sona eren konser Güzelbahçe halkına keyifli dakikalar yaşattı.

Bir demet gül verdi

Zaman zaman halkın ayakta alkışladığı konserde keyifli anlar yaşandı. Konserin bitiminde Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce şef, piyanist ve solistlere birer demet gül verdi. Mustafa İnce Kent Orkestrası’nın verdiği bu konserden dolayı tüm sanatçılara teşekkür etti. Sanatın olmadığı bir toplum her yönden eksiktir diye konuştu.

Atatürk’ün yolundayız

İnce sözlerine şöyle devam etti: “Böyle bir güzelliği bize sundukları için öncelikle sanatçı arkadaşlarımıza ve elbette en büyük katkısı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na minnettarlığımızı sunuyorum. Bizler Atatürk’ün bıraktığı o laik cumhuriyetin temsilcileriyiz. Siz sevgili Güzelbahçe halkına yaz boyunca sanatsal faaliyetler gerçekleştiremeye çalışacağız” dedi. Son olarak tüm solistlerin söylediği bir şarkıyla konser sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!