Türkiye’deki 10. yıla özel kutlama

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’deki 10. yıla özel kutlama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2023 17:14

Global iletişim ajansı Weber Shandwick, Türkiye’deki 10. Yılını kutladı.

Haberin Devamı

Şirketin Türkiye CEO’su Seda Yalçın Ulusoy ve ajans çalışanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen partiye Weber Shandwick MENAT CEO’su Ziad Hasbani,  şirketin iş ortakları, iş dünyasından yöneticiler, medya ve sektör çalışanları katıldı.

CEO’su Seda Yalçın Ulusoy, yaptığı konuşmada, “Tüm iş ortaklarımız ve gazeteci dostlarımıza bu 10 senede bize verdikleri destek ve gösterdikleri iş birliği için minnettarız. Ekibimizin her üyesine tüm emekleri için tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız!” dedi.

Türkiye’deki 10. yıla özel kutlama

Geceye katılmak için Dubai’den gelen Ziad Hasbani, ise, “Global müşterilerimizin talebine yanıt vermek için 10 yıl önce Türkiye pazarına girdik. Pazara girmeden önce bu ülkenin renklerinin ve büyük potansiyelinin çok da farkında değildik. Ancak 84 milyonluk nüfusuyla Türkiye beklenmedik deneyimler sunuyor. Avrupa ve Ortadoğu kültürü ile iletişim dilinin harmanlanması, sosyal medyadaki hızı ve genç nüfusu ile sektörümüzde büyük fırsatlar ve güçlü bir heyecan barındıran bir ülke ile karşılaştık” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!