ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev

Güncelleme Tarihi:

ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2023 15:01

Ocak 2012’de ING Türkiye’de göreve başlayan ve Ekim 2017 tarihinde ING Grubu Yapay Zeka ve Robot Teknolojileri Global Başkanlığı’na atanana kadar Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Görkem Köseoğlu, 1 Eylül 2023 itibarıyla ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ve CTO’su olarak atandı.

Haberin Devamı

Görkem Köseoğlu, 2018 yılında Global Analitik birimini kurarak ING Grubu CAO (Chief Analytics Officer) görevini üstlenmişti. Son olarak ING Hollanda'da COO olarak görev yapmakta olan Görkem Köseoğlu, müşteri hizmetleri faaliyetleri, global dönüşüm ofisi ve veri yönetimi alanlarındaki çalışmalara liderlik ediyordu.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Görkem Köseoğlu, Hollanda Twente Üniversitesi’nde MBA derecesini aldı. Kariyerine, Lucent Technologies-Bell Labs şirketinde başlayan Köseoğlu, McKinsey & Company şirketinde finansal kurumlar ve iş teknolojisi alanında 10 yılı aşkın bir süre çalıştı. 2012 yılında ING Türkiye ailesine katılan Görkem Köseoğlu, 2017 yılından itibaren ING’de global düzeyde farklı liderlik rollerinde yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!