Hakan Öge'den mesaj var!

Güncelleme Tarihi:

Hakan Ögeden mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2007 13:41

Hurriyet.com.tr okurlarının hem Türkiye ve dünya katogorilerinde birinci seçtiği fotoğrafların sahibi Hakan Öge'den mesaj var!

Haberin Devamı

Üç yıl önce yelkenli teknesiyle dünya turuna çıkan Hakan Öge artık Türkiye'ye iyice yaklaştı. Hurriyet.com.tr okurları Hakan Öge'nin fotoğraflarını en güzel Türkiye ve dünya katogorilerinde birinci seçmişti.

Şu anda İsrail'in Hayfa limanına demirli Mardek, yarın akşam Türkiye'ye doğru yola çıkacak. Hakan'ı web sitesinden takip eden İsrail'de yaşayan Akil Ulukaya Mardek ekibini orada karşıladı. Akil Bey, Hakan'ını özleyenlere de bir süpriz yaptı, Hakan'ın görüntülü mesajını 'Youtube'a yerleştirdi.

Hakan'ın seyir defterine www.hakanoge.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İŞTE HAKAN ÖGE'NİN MESAJI

Bugün bir rafting ekspedisyonu için gittiğim Zambezi Nehri'nde çekmiş olduğum fotoğrafın Atlas'ın dünya fotoğrafları alanında birinci seçilmiş olduğunu öğrendim. Türkiye'ye gelmek üzere olduğum bu anlarda bu haber beni fazlasıyla memnun etti. Oylarıyla bu onuru bana yaşatan herkese teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Fotoğraftaki çağlayan dünyanın en etkileyici çağlayanlarından biri olan Victoria. Afrika'nın en büyük nehirlerinden olan Zambezi'nin suyu burada yaklaşık 1 kilometrelik alanda 110 metrelik çok etkileyici bir düşüş yapıyor. Bu muazzam su kütlesini daha iyi görüntüleyebilmek için kiraladığım bir ultralight ile uçarak çağlayanı havadan fotoğrafladım.

DÜNYANIN EN GÜZEL FOTOĞRAFI İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!