Gündem 24 Saat 27 06 2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat 27 06 2018
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 09:50

...

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİĞİN DETAYLARI BELLİ OLDU İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerden önce verdiği talimat doğrultusunda bedelli askerlik konusunda çalışmalar tamamlandı. Buna göre bedellide yaş 26, ücret ise 20 bin TL olacağı iddia edildi.

MİNİK LEYLA HALA BULUNAMADI

Ağrı’da kaybolan 3 buçuk yaşındaki Leyla Aydemir, 13’üncü günde jandarma bünyesinde bulunan “Modül” köpeği tarafından aranmaya başladı. Ekipler tarafından metruk evlerde yapılan aramalarda zeminde bulunan toprağın yumuşak olması nedeniyle kazma ve küreklerle kazı yapıldı.

OYUNCAK DEVİ BATIYOR

Toys’R’Us geçen sene başlayan iflas ve tasfiye sürecinde sona geldi. Mart ayında kalan 735 mağazasını kapatacağını belirten firma, Cuma günü itibarıyla kalan 200 mağazasına da kilit vurarak tamamen piyasadan çekiliyor.

Haberin Devamı

EŞ ZAMANLI FETÖ OPERASYONU

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturmasında Hava Kuvvetlerinden biri eski tuğgeneral, 30’u eski pilot 99 kişi için gözaltı kararı verildi. Balıkesir’de ise 22 askeri personelin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.

ABD’DEN UYARI

ABD Hazine Bakanlığından kıdemli bir yetkili müttefik ülkelerin ve şirketlerinin İran’dan yaptıkları petrol ithalatını 4 Kasım’a kadar sonlandırmalarını talep etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!