Söyleyenler tarih cahili

Güncelleme Tarihi:

Söyleyenler  tarih cahili
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 00:34

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Tek adam yönetimi olacak diyorlar, bunu söyleyenlerin tarih cahili oldukları, geçmişimizde böyle bir yönetim modelinin hiç görülmediği açık ve ortadadır” dedi.

Haberin Devamı

Referandum çalışmaları kapsamında ilk mitingini Elazığ’da yapan Bahçeli özetle şunları söyledi:

15 TEMMUZ HAÇLI OPERASYONU

“Küresel komplonun hedefinde Türk milleti vardır. Terör örgütleri kışkırtılmaktadır. 20 Temmuz 2015’ten bu tarafa şehit sayımız 1137’dir. PKK saldırmaktadır. Artık hainlerin kökü kazınmalıdır. İblisin yeryüzü garnizonu olan IŞİD gözü dönmüşçesine kan dökmektedir. PYD-YPG sınırlarımızın dibinde, küresel güçlerin himayesiyle dört parçalı Kürdistan için tuzak kurmaktadır. Bu cinayet çetelerinin en şerefsizi, en adisi, en sinsisi olan FETÖ,15 Temmuz’da silaha sarılmıştır. Kuşkunuz olmasın, 15 Temmuz bir Haçlı operasyonuydu. Devletin süratli kararlar aldığı, TBMM’nin aktif ve etkin olduğu bir sistemi kurmazsak 15 Temmuz’da harekete geçenler tekrar varlığımıza suikast yapacaklar. 15 Temmuz’da karşımıza tekrar çıkanlar, dün Çanakkale’de denizi boylayanların kalıntılarıdır.

Haberin Devamı

KİLİTLENMEYİ AÇALIM İSTEDİK

Dedik ki, Türkiye bu şekilde gidemez. Özellikle 10 Ağustos 2014’ten bu tarafa süren kutuplaşma ve anlaşmazlıklarla daha fazla mesafe alamaz. Türkiye’yi kaybedebiliriz dedik, uzlaşma çağrısı yaptık. Hükümet etme sistemindeki tıkanıklık ve kilitlenmeyi açalım istedik. Sonunda Adalet ve Kalkınma Partisi’yle 18 maddelik anayasa değişikliği üzerinde anlaştık. Çarpıtmalara, çarpık kafalara, aramızdan çıkan çürüklere bakmayın, ilkelerimizden taviz vermedik, ülkülerimizden ayrılmadık.

İLK 4 MADDE GÜVENCEDEDİR

Bizim nezdimizde hem evet, hem de hayır diyen her vatandaşım, her kardeşim bir ve aynıdır. Fakat bu defa hayırda hayır yoktur. Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Değişecek olan sadece hükümet etme sistemidir, yenisinin adı da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Federal sistem gelecek, Türkiye eyaletlere bölünecek, üniter yapı bozulacak diyorlar. Tümden iftira, hayal mahsulüdür. Tek adam yönetimi olacak diyorlar, bunu söyleyenlerin tarih cahili oldukları, geçmişimizde dahi böyle bir yönetim modelinin hiç görülmediği açık ve ortadadır. İlk dört madde güvencededir. Teminat MHP’dir.

Haberin Devamı

AVRUPA’DA TAHTLAR SALLANACAK

Hollanda 16 Nisan referandumundan korktu, cephe aldı. Hollanda yönetimi, vatandaşlarımızın üzerine atlarını sürdü, itlerini saldı. 16 Nisan’da Türkiye’de sistem değişecek, Avrupa’da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvılcımı çakılacaktır.

ETEĞİNİN ALTINA GİZLENMESİN

Hiç kimse meydanı boş bulup zehir saçmasın. Milliyetçiyim pozlarıyla düşman sevindirmesin, onun bunun eteğinin altına gizlenmesin. Ayağımıza kurşun sıkmayacağız, papaza kızıp oruç bozmayacağız. Ezik durmak yok, boyun bükmek yok, Çanakkale’yi unutmak, 15 Temmuz’u akıldan çıkarmak asla yok. 15 Temmuz’un suç ortaklarının oyununu kökten bozma vakti gelmiştir. Bu vakit 16 Nisan’dır.”

Haberin Devamı

Söyleyenler  tarih cahili

 ‘BU ‘EVET’LER AVRUPA’YA KAPAK’

MİTİNG alanındaki kalabalığa “Oyunu bozacak mısınız? İradenize sahip çıkacak mısınız?” diye soran Bahçeli, aldığı yanıt üzerine “Bu evetler, anayasada ne yazdığını bilmeyen, zahmet edip de bir maddesini açıp okumamış CHP Genel Başkanı’nın uykularını kaçıracaktır. Bu evetler, hayırcı kafilenin içindeki FETÖ, PKK, PYD, DHKP-C, Perinçek lobisi ve Türk düşmanlarını titretecektir. Bu evetler, Avrupa’ya kapak, işgal planı yapanlara tokat olacak, alayını silindir gibi ezip geçecektir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!