Son dakika... Ä°stanbul ve Ankara'da Bylock operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Ä°stanbul ve Ankarada Bylock operasyonu
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 11:24

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul ve Ankara'da operasyon düzenledi.

Haberin Devamı

Ä°stanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında Ä°stanbul'da düzenlenen operasyonda, askerliÄŸini asteÄŸmen olarak yapan ve Bylock kullandıkları belirlenen 19 kiÅŸi Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.Â

Son dakika... Ä°stanbul ve Ankarada Bylock operasyonu



FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün TSK’daki yapılanmasına yönelik 2016 yılında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı Gökalp Kökçü tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve yürütülen çalışmalarda, örgüt arşivi ve hiyerarşisi içinde yer alan örgüt üyesi asteğmenler belirlendi. Tespit edilen asteğmenlerin örgütün gizli haberleşme sistemi Bylock kullandıkları da saptandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmaların ardından İstanbul’da 26 ilçedeki adresler ile Ankara’da sabah saatlerinde operasyon başlatıldı. 19 örgüt üyesi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında adreslerinde bulunamayan örgüt üyelerinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

SON 24 SAATTE YAÅžANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!