Son dakika haberler... İstanbul'da gaybubet evlerine operasyon: 19 gözaltı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2020 14:02

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY terör örgütünün "Gaybubet Evi" olarak bilinen hücre evlerine düzenlenen operasyonda 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan aramalarda örgütün elebaşı Fetullah Gülen imzalı saatler bulundu.

Haberin Devamı

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli gerçekleştirilen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün “Gaybubet Evi” olarak bilinen hücre evlerine yönelik düzenlenen operasyonda 19 örgüt üyesi yakalandı.

Operasyonda gözaltına alınanlar arasında 'Eyalet İmamları', 'İstanbul İl İmam Yardımcısı', 'Polis ve Asker Mahrem İmamları', herhangi bir adli işlem görmeyen ByLock kullanıcılarının da bulunduğu belirtildi.

Üzerlerinden sahte kimlik çıkan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda gaybubet evinin giderlerini karşılamak ve örgüt üyelerine dağıtılmak üzere zarflara konulmuş 46 bin 750 TL, 23 bin 848 Dolar, 2 bin 400 Euro himmet paraları, çok sayıda dijital materyal, altın ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen imzalı saatler ele geçti.

Haberin Devamı

Son dakika haberler... İstanbulda gaybubet evlerine operasyon: 19 gözaltı...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!