Senaryoda o dil yoktu

Güncelleme Tarihi:

Senaryoda o dil yoktu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2001 01:50

Tarkan'ın ‘‘Hüp’’ adlı parçasının klibindeki cüretkár öpüşme sahnesinden sonra dikkatleri çeken ve gündemden düşmeyen Sinemis Candemir, içini Hürriyet'e döktü. Olayların bu noktaya geleceğini hiç tahmin etmediğini belirten Sinemis Candemir, ‘‘Öpüşme sahnelerinin olacağını çekim sırasında öğrendim’’ dedi.

Yönetmenliğini Ferzan Özpetek'in yaptığı ‘‘Hüp’’ adlı şarkının klip çekimlerinde ünlü popçu Tarkan'la ateşli öpüşme sahnelerinde rol alan Best Model dördüncüsü Sinemis Candemir, ‘‘Tarkan'ın öptüğü kız’’ olarak günlerce magazin gündemini meşgul etti. Hürriyet Gazetesi'ne içini döken Candemir, sanat ve magazin dünyasının içinde hiç bulunmadığını, olayların bu noktaya gelmesinden dolayı büyük şaşkınlık yaşadığını belirtti. Sinemis Candemir, ‘‘O biçimde öpüşeceğimi de çekim sırasında öğrendim’’ dedi. Candemin konuşmasına şöyle devam etti:

SENARYOYU GÖRMEDİM

‘‘Klip çekileceği zaman bütün ajanslardan manken istendi. Ben de dahil olmak üzere birçok mankenin kast çekimleri yapıldı. Daha sonra Ferzan Bey, daha Türk tipi olduğum için beni tercih etmiş. Klibin çekileceği güne kadar ortada senaryo diye bir şey yoktu. Bana sadece bir gün önceden çekim yerini ve zamanı söylediler. Klipte Tarkan'ın sevgilisi rolünde olacağımı, Ghost filmindeki gibi arada flash back'ler olacağını söylediler. Sonuçta bu Tarkan'ın klibi. Ve doğal olarak da çekimlerde bazı şeyler Tarkan ve yönetmenin istediği doğrultuda gitti. Onlar da öpüşme sahnelerine o an karar verdiler. Yani Tarkan ile öpüşeceğimden benim de çekim sırasında haberim oldu. Ferzan Bey'le konuşmalarım sonrasında da ikna oldum ve çekimler yapıldı. Dediğim gibi bu dünyanın nasıl olduğunu bilmediğim için olayların bu yere geleceğini hiç düşünmedim. O sahne o anda bana ters gelmedi.’’

AİLEME SÖYLEDİM

Çekim sonrasında ailesine Tarkan ile öpüştüğünü söylediğini anlatan Sinemis Candemir, ‘‘Eve geldikten sonra o gün sette yaşadıklarımı ve bu öpüşme sahnelerini aileme söyledim. Babam bu olayı daha normal karşılayarak ‘‘Çekilmiş, bitmiş bir olay. Yapılacak bir şey yok’’ dedi. Annem ise ‘‘Sık sık bu sahneleri gösterecekler. Üzüleceksin’’ dedi. Candemir, daha yolun başında olduğu için gelişmelerden ders aldığını da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!