Tüm yurtta 104. yıl coşkusu: 23 Nisan kutlamalarından renkli manzaralar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2024 11:07

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Çocuklar 23 Nisan etkinlikleri ile eğlenirken ortaya renkli manzaralar çıktı.

Haberin Devamı

Bugün tüm yurtta 23 Nisan coşkusu yaşanıyor. Anıtkabir ve Meclis'teki törenle birlikte 81 ilde şehir merkezlerinden köylere kadar çocuklar 23 Nisan'ı kutladı. Gerçekleşen etkinliklerde çocukların dans gösterisi ve konserleri ile renkli görüntüler oluştu. İşte yurttan 23 Nisan manzaraları: 

AYDIN 23 NİSAN'I COŞKU İLE KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen program ilk olarak Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Her yıl Aydın Adnan Menderes Stadyumunda kutlanan 23 Nisan programları bu sene stadın depreme dayanıksız olması dolayısıyla yıkılmasının ardından, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

BURDUR'DA 23 NİSAN KUTLAMASI

Burdur'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

AFYONKARAHİSAR'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü törenle kutlandı.

MALATYA'DA, 23 NİSAN KUTLANDI

6 Şubat depremleri ile yıkıma uğrayan Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlandı.

DİYARBAKIR'DA 23 NİSAN GÖSTERİLERİ

 

Diyarbakır’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

KIRSALDA 23 NİSAN KUTLAMASI

 

Şehitkamil Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gerçekleştirdi. Etkinlikler, tüm kırsal mahallelerde yapılacak.
Türkiye'nin dört bir yanında yaşanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, Şehitkamil’in kırsal mahallelerinde de yaşatılıyor. Çocuklara özel olarak düzenlenen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.

BAŞKANDAN ÇOCUKLARA BİSİKLET ARMAĞANI

Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın heyecanını yaşadılar. Bu özel günde, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler arasında en dikkat çekici olanlardan biri, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım töreniydi. Törende söz alan Başkan Yılmaz, “Çocuklarımızı, bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Bundan sonra Şehitkamil’de hiçbir çocuk ihmal edilmeyecek. Bu bir başlangıç. Biliyoruz eksiğimiz var. Hemen eksiğimizi tamamlayacağız. Siz bana güvenin” dedi.

MALAZGİRT'TE 23 NİSAN COŞKUSU

Muş'un Malazgirt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

VALİ’NİN KOLTUĞUNA OTURDU, TALİMATLARINI VERDİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın koltuğunu devrettiği 4. sınıf öğrencisi Talha Bozan, güvenlik tedbirleri için İl Emniyet Müdürünü, okullardaki spor imkanlarının artırılması için Gençlik ve Spor İl Müdürünü telefonla arayarak talimatlar verdi.

BALIKESİR'DE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Valiliğin düzenlediği programla kutlandı. Sabah saatlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar daha sonra Avlu’da düzenlenen gösterilerle devam etti.

JANDARMA, ÇOCUKLARIN BAYRAMINA ORTAK OLDU

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarla bir araya gelip bayramlarını kutladılar.

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA 23 NİSAN COŞKUSU

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Havalimanı'nda coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında uçuşlarını bekleyen çocuklara yüzleri boyandı, balon dağıtıldı. Etkinlik kapsamında sihirbaz gösterileri de düzenlendi.

 

ÇEMİŞGEZEK’TE 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

BAŞKAN TUGAY’IN EMANET ETTİĞİ KOLTUKTA ŞARKILI MESAJ

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu ilkokul dördüncü sınıf öğrencisi Alya Ada Nizamoğlu’na bıraktı. Uluslararası alanda Türkiye’yi solist olarak temsil etmeyi hayal ettiğini belirten 10 yaşındaki Nizamoğlu, “Paylaştıkça Her Şey Güzel” şarkısını söyledi.

MARDİN'DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Mardin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Noter Cevdet Altun İlkokulunda düzenlenen törenlerle kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mardin'de öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen törenlerle kutlandı. Mardin Valiliğinde Atatürk büstüne İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar Noter Cevdet Altun İlkokulunda düzenlenen program ile devam etti.

MERSİN'DE 23 NİSAN KUTLANDI

Mersin’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

ÇOCUKLAR BAYRAMI BİLİM ŞOVLARIYLA KUTLUYOR

 

Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya'da çocuk bayramı dolayısıyla minikler bilim şovlarıyla eğlenirken 35 atölyede de renkli etkinliklere katılıyor.

BAŞKAN ÖNTÜRK, 23 NİSAN'DA GÖREVİ ŞÜKRÜ EYMEN'E DEVRETTİ

 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde koltuğunu Borsa İstanbul İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Şükrü Eymen Kahan’a devretti.

 

ŞAHİN, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE SÖZ HAKKI ÇOCUKLARIN

 

Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi öncülüğünde 17 ilçeden gelen çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ve meclis üyelerinin koltuklarına oturarak Bursa’nın geleceğine ilişkin kararlar aldı. Başkan Bozbey, “Çocukların gözüyle dünyayı görmek ve daha güzel bir gelecek kurmak için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İZMİR: SAHNEDE ŞARKI, PARKURLARDA OYUN

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), yaklaşık 200 çocuğu kampüste düzenlediği 23 Nisan şenliğinde buluşturdu. İEÜ Beyaz Köşk Anaokulu öğrencileri ve davetli çocuklar, bayram coşkusunu hep birlikte yaşayarak şarkılar söyledi, oyun parkurlarında eğlendi, boyamalar yaptı, sanat ve çevre temalı atölyelerde yeteneklerini sergiledi.

KAYSERİ'DE 23 NİSAN KUTLAMALARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kayseri'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk büstüne konulan çelenkle kutlandı.

BAKAN TEKİN, ÇOCUKLARLA ANITKABİR'DE

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti.

DEVLET ERKANI ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ

 

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM'nin 104’üncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti.

TBMM'DE 23 NİSAN TÖRENİ

TBMM'deki 23 Nisan törenleri Atatürk anıtına TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un çelenk koymasıyla başladı. Kurtulmuş Atatürk anıtına çelenk koyduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı oundu. Töçrene TBMM başkanvekilleri, Başkan Divanı üyeleri, siyasi parti grupları Grup Başkanvekilleri katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!