KPSS başvurusu ne zaman yapılacak? KPSS 2022 ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihi

Güncelleme Tarihi:

KPSS başvurusu ne zaman yapılacak KPSS 2022 ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 15:40

KPSS başvuruları belirli tarihlerde ÖSYM tarafından alınıyor. KPSS lisans başvurularının tamamlanmasının ardından gözler ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihlerine çevrildi. Ön lisans ve ortaöğretim oturumları en son 2020 yılında düzenlenmişti. Peki, KPSS ön lisans ve ortaöğretim başvurusu ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

KPSS ortaöğretim ve ön lisans başvurusunun ne zaman yapılacağı araştırılıyor. ÖSYM sınav ve başvuru takvimi ile KPSS tarihleri netlik kazandı. KPSS ön lisans 2020 oturumunda ön lisans başvuru ücreti 80 TL, KPSS ortaöğretim başvuru ücreti 80 TL olarak açıklanmıştı. İki oturum da en son 2020 yılında düzenlendi.

KPSS BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS ön lisans başvuruları 3 Ağustos'ta başlayacak ve 15 Ağustos tarihinde sona erecek. KPSS ön lisans oturumu 2 Ekim’de yapılacak.

KPSS ortaöğretim başvuruları 1 Eylül tarihinde başlayacak ve 13 Eylül'e kadar devam edecek. KPSS ortaöğretim oturumu 6 Kasım’da gerçekleştirilecek.

KPSS başvurusu ne zaman yapılacak KPSS 2022 ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihi

Haberin Devamı

KPSS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS ön lisans 2020 oturumunda ön lisans başvuru ücreti 80 TL, KPSS ortaöğretim başvuru ücreti 80 TL olarak açıklanmıştı. İki oturum da en son 2020 yılında düzenlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!