'Kontrollü ruhların kontrolüne girme'

Güncelleme Tarihi:

Kontrollü ruhların kontrolüne girme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 22:28

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, FETÖ’nün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son dönem eylem ve söylemlerinden cesaret aldığını söyledi. Yıldırım, Meclis grup toplantısında şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Yaşananlara ‘kontrollü darbe’ diyerek kendi kontrolünü başkasına kaptıranlar var. Başta ana muhalefet partisi Kılıçdaroğlu olmak üzere, bu ayıbı işleyenlerin millete, şehitlerimizin yakınlarına, gazilerimize özür borcu var.

15 Temmuz’da Türkiye’yi işgal etmek isteyen FETÖ, Kılıçdaroğlu’nun son dönemdeki eylem ve söylemlerinden cesaret alıyor. Yol yorgunu olduğu için bazı şeylerin farkında olmayabilir. Sağolsun kendisi referandum süresince beni çok düşündü. Şimdi biz de kendisini uyarıyoruz, kontrollü ruhlara karşı dikkatli ol, bunların kontrolüne girme. FETÖ’nün yüzünde güller açtıracak her işi, her açıklamayı düşünmeden yapan Kılıçdaroğlu, diğer yandan da sırtını PKK’ya yasladığını ifade edenlerin yüzünü güldürüyor.” 

'TEK MİKROP KALMAYANA KADAR'
KURUNUN yanında yaş yanmayacak. Hiçbir devlet kendisine sadakat göstermeyenlerle çalışmaz. Bile bile içeride sırtına hançer saplayacak insanlar varken nasıl yöneteceksiniz? Tabii ki bir temizlik yapılacak. Sonuna kadar yapılacak, hiçbir mikrop kalmayacak şekilde bu temizliği yapacağız. (OHAL’in uzatılması) İsteyen yürüyüşünü yapıyor herkesin işi, gücü yerinde. Bizim mücadelemiz terör örgütleridir. Devletimiz şehitlerin, milletin hakkını terör örgütlerine ve onların yan sanayi siyasetçilerine yedirmez. Bize söylenenlere bir yere kadar müsamaha gösteririz ancak o gece vatanı için can veren şehitlerimize haksızlık edilmesine asla izin vermeyiz.

BAKMADAN GEÇME!