'Güya AKP'ye bastonmuşuz'

Güncelleme Tarihi:

Güya AKPye bastonmuşuz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 22:29

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “partisinin AK Parti’ye bastonluk yaptığı” iddialarına sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Bahçeli grup toplantısında özetle şunları söyledi:

İFTİRA ATAN DENSİZLER

“Pensilvanya’ya sığınmış vaiz görünümlü bir terörist, bu aziz vatanı yakmaya kalkışmıştır. Henüz hatırlı ByLock kullanıcılarıyla, kuytularda 1 dolar saklayan suçlularla ilgili bir ifşa, bir izahat yoktur. En alt düzeyde bir memurun suçu görüldüğü an gereği yapılıyor da, makamlar yükseldikçe niçin bir yavaşlamaya, savsaklamaya gerek duyuluyor? Darbe teşebbüsü gerçekleşmiş olsaydı, devlet ve siyasete kimler hükmedecekti? Yurtta Sulh Konseyi yapılanmasının ana kadrosunu milletimiz ne zaman öğrenecektir?

Güya biz AKP’ye bastonluk yapıyormuşuz, gözü kapalı arkasında duruyor, avukatlığına soyunuyormuşuz. Bu iftiraları atan bre densizler, siz FETÖ’nün kurşun askerliğine talip olurken bir şey olmuyor da bizim Türkiye’yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor? Türkiye terörizmin kanlı baskınına uğrarken, devleti yönetenlerle kavga mı edecektik?

Haberin Devamı

Ne demek ikinci kalkışma olacak? Ederi 1 dolar olan geri gelecekse, gömülmeye de hazır olmalıdır. Hainler ayaklanırken, biz de oturacak, ağaç kovuğuna mı saklanacağız? MHP, Türkiye’nin ayağına pranga vurmak isteyenlerle mücadelede devletini ve hükümetini yalnız bırakmayacaktır.

MÜFSİD DEĞİLSE MÜFLİSTİR

93 yıl önce imzalanan Lozan Antlaşması’nın zafer mi hezimet mi olduğunu tartışıyoruz. Elâlem uzayı tarıyor, yeni keşifler yapıyor, Jüpiter’in uydusunda su olup olmadığını konuşuyor, biz Lozan’ı masaya çıkarıyoruz. Atatürk’le 2’nci Abdülhamid’in mukayesesi de yapılıyor. Diyebileceğim tek şey ‘pes doğrusu’dur. Eski defterleri aralayan bir insan eğer müfsid değilse kesinlikle müflistir. Cumhurbaşkanı’nın sözlerini yadırgıyorum. 2016’daki Lozan’ın 93. yıldönümünde verdiği mesajlarına bağlı kalmasını hem diliyor hem tavsiye ediyorum.”

ERDOĞAN'A: YENİKAPI RUHUNA SADIK KALIN 

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Yenikapı ruhunu titizlikle korumaktan bahsetmiş ve bundan hepimizin sorumlu olduğunu söylemiştir. Pek tabii, biz de aynı kanaat ve karardayız. CHP’nin su kaynattığını ve kayış attığını görüyoruz. Beklentimiz, bari hiç olmazsa, Sayın Erdoğan’ın da Yenikapı ruh ve manevi sözleşmesine bağlı ve sadık kalması, AKP Hükümeti’nin de buna uygun davranış göstermesidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!