Gülen pozu normal ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gülen pozu normal ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 23:15

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, kamuoyunda tartışma yaratan AK Partili yeni ve eski 12 milletvekilinin Fetullah Gülen’i ziyaretleri için, “normal ziyaret”, birlikte çektirdikleri fotoğraf için de, “eski tarihli bir resim” dedi.

Haberin Devamı

Gül, açıklamasında şunları kaydetti: “İsmi geçen resim, eski tarihli bir resimdir. Arkadaşlarımızın hepsi AK Parti’li ve FETÖ’ye karşı mücadele eden arkadaşlarımızdır. Dolayısıyla bu resim ya da buna benzer şeyler üzerinden AK Parti’ye asla bir çamur atılamaz. AK Parti bütün kadrolarıyla mücadelesini sürdürüyor. Kim varsa bulaşmış, bunlarla iltisakı devam eden, bunlar asla bizde barınamaz. Bu konuda her türlü çalışma yapılıyor.

(Bu vekillerle ilgili bir işlem yapılıp yapılmayacağı sorusuna karşılık da) Eski tarihli şeyler dolayısıyla onlar bu süreçle ilgili bir konu değil. Bu bahsettiğiniz isimlerle ilgili eski tarihli bir resim. Bu anlamda bizim bütün arkadaşlarımızın, ismi geçen arkadaşlarımızla ilgili bizim bir endişemiz yok, o konuda da herhangi bir şey yok. Eski tarihli, bu olaylardan önce yapılan bir normal ziyaret.” 

BAKMADAN GEÇME!