Grup seks Sabetayizm’in emridir

Güncelleme Tarihi:

Grup seks Sabetayizm’in emridir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2006 10:44

Sabetayistlerin “yatak odası”na giren Yalçın Küçük, Sabetayizm ve Grup Seks adlı kitabını piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Küçük Tempo dergisine konuştu.

Haberin Devamı

İsimler ve soylar arasında adeta ‘kazı’ yapan, son dönemde Sabetayizm ve Yahudilik meselesine ‘takılan’ Yalçın Küçük’ün iddiaları dur durak bilmiyor. Yalçın Küçük, önümüzdeki aylarda ‘Sabetayizm ve Grup Seks’ isimli yeni kitabını piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Kitabının adını grup seks koysa da kendisi ‘free love’ demeyi tercih ediyor. Bunun da Sabetayizm’in bir emri olduğunu söylüyor. Yalçın Küçük yeni kitabıyla ilgili ayrıntıları ilk kez Tempo’ya anlattı

Yalçın Küçük’ün ‘Tekelistan-1’ başlıklı ‘İsimlerin İbranileştirilmesi’ adlı kitabının en son sayfasında, yakında çıkacak kitabının ilanı yer alıyor: ‘Sabetayizm ve Grup Seks’. Sözleriyle, yaptıklarıyla Türkiye’nin belki de en tartışılan ismi Yalçın Küçük, bu sefer Sabetayistlerin yatak odasına girdi! Tempo’ya, “Ben zaten onları yatak odasına kadar izliyorum” diyen Yalçın Küçük, yeni kitabında Sabetayizm ve grup seks ilişkisini deşifre ediyor! Önümüzdeki aylarda piyasaya çıkması planlanan yeni kitabıyla ilgili Yalçın Küçük ilk kez Tempo’ya konuştu. ‘Seks’ ve ‘Sabetayizm’ gibi Türkiye’nin en ilgi çeken iki başlığıyla ilgili yazdığı kitaba ilişkin ayrıntıları anlattı. Yalçın Küçük, Hülya Avşar’dan girdi, Pınar Altuğ’dan çıktı. Küçük’ün kendi ifadesiyle, hipotezi gayet net: “Türkiye’de kim ünlü ve para sahibiyse, hepsi İbrani asıllıdır!”

Haberin Devamı

- Grup seks kitabının yazımı bitti mi?
Sizin merak ettiğiniz kısımlar yazılı.

- Türkiye’den birtakım isimlere girecek misiniz?
Hayır.

- Grup seks kitabı ne zaman çıkar?
Kasım veya aralık. Çünkü başka kitap sokacağız araya.

- Sabetayistlerle grup seksi nasıl ilişkilendirdiniz?
Buna, ‘Kuzu Festivali’ denir. Bilinen şudur: İki çift tıpkı Doğu dinlerinde olduğu gibi baharda süslenirler, yemek yerler. Sonradan da eşler değişir. Bilinen budur. Bunun ötesinde beni ilgilendiren tarafı, Türkiye’deki ahlaki bozulma ve bunların medya ile televizyondaki uzantıları. Zaten benim kitaplarımda da var, kimin eli kimin cebinde.

- Kitabınızda grup seksle ilgili başka ne gibi detaylara giriyorsunuz?

Grup seks Sabetayizm’in emridir

Bir müessese olarak ‘Kuzu Festivali’ dediğimizde, bunun ötesinde endogami var. Sabetay Sevi’nin getirdiği kural, Türk Müslüman’la evlenmeyi asla uygun görmeyince iç evlenmeler, endogami başlıyor. Bununsa çok büyük sakıncaları var. Dolayısıyla ben bir insanın Sabetayist olup olmadığına bakarken buna dikkat ediyorum. Çoğu Hıristiyanlarla evleniyor.

- Grup seksin ne anlamı var?
Dinsel bir tarafı var. Sevi’nin emridir. Yoksulluk arttığı zaman devrim olacak. Günah artınca Mesih gelecek, kurtuluş olacak. Günah işleyerek kurtulma Sabetayizm’in temel dinsel kurallarından birisidir. Son zamanlarda hiçbir aile zinadan dolayı sona erdi mi? Bitti bu iş. O onunla, öbürü onunla. Hele Hülya Avşar çok açık biçimde Sabetay Sevi’nin propagandisti gibi. Aşk denilen bir elektriklenme yok. Ünlü Sabetayistlerin hiçbirinin âşık olduğunu göremezsiniz. Hiçbiri de birbirini kıskanmıyor. Daima birbirleriyle. Tamamen sosyete içinde oluyor. Sonradan affediyorlar. Dolayısıyla evlilik müessesesini yıkıyorlar. Evlilik müessesi yıkılabilir ama yanında büyük bir ahlaki bozukluğu da beraberinde getiriyor. Herkes bu şekilde olmaya özeniyor. Biz Soner’le (Yalçın) şunu da söylüyoruz, burada Mustafa Kemal Paşa zamanına göre çok ciddi laisizmin temellerini atıyoruz. Neden? İslam’ın önemli ölçüde judaik olduğunu gösteriyoruz. Ortaya çıktı.

Haberin Devamı

- Herkes birbiriyle mi yatıyor?
Evet. Çünkü başka bir şey yok. Benim bulgularıma göre Deniz Akkaya da Çerkes ve İbrani asıllı. Bunların dışında olan taraflar, endogami yeni kuşaklarda bozulmalara yol açabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!