Gaziantep'te ehliyetsiz sürücü dehşeti! Scooter kullanan Ezgi öldü, Şimal ağır yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2022 12:16

Gaziantep'te 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, dershaneden çıktıktan sonra scooter'ları ile yol kenarında seyir halinde olan genç kızlara çarptı. Feci kazada, lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ezgi Alya Yiğit hayatını kaybederken, Şimal Toprak ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, dün gece Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre lise son sınıf öğrencisi Ezgi Alya Yiğit ve Şimal Toprak, özel ders aldıkları eğitim kurumundan çıktıktan sonra iki farklı scooter'a binerek evlerine doğru gitmek istedi. Bu sırada ehliyetsiz sürücü Osman S. yönetimindeki 27 SR 997 plakalı otomobil, iki arkadaşa çarptı.

GENÇ KIZLARDAN BİRİ KURTARILAMADI

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan iki arkadaş ağır yaralandı. Ezgi ve Şimal'in yerde hareketsiz yattığını görenler durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından lise öğrencisi iki arkadaşı 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Acil serviste tedaviye alınan Ezgi Alya Yiğit, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti, Şimal Toprak ise yoğun bakım ünitesine konuldu. 

Haberin Devamı

Gaziantepte ehliyetsiz sürücü dehşeti Scooter kullanan Ezgi öldü, Şimal ağır yaralı
Şimal Toprak ağır yaralandı

Hayatını kaybeden Ezgi Alya Yiğit'in cenazesi adli tıp kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Osman S. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Gaziantepte ehliyetsiz sürücü dehşeti Scooter kullanan Ezgi öldü, Şimal ağır yaralı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!