FETÖ sanığının çocuk istismarı davası

Güncelleme Tarihi:

FETÖ sanığının çocuk istismarı davası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 22:50

ANTALYA Manavgat'ta, zihinsel yetersizlikleri olanların devam ettiği Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki özel eğitim okulu öğrencisi, o dönem 15 yaşındaki kız çocuğu T.S.'ye geçen yıl cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla, müdür yardımcısı A.H.'nin yargılanmasına başlandı.

Haberin Devamı

1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada mahkeme başkanı, kızın anne ve babasına sanıktan şikâyetçi olup olmadıklarını sordu. Anne ve babanın "Şikâyetçi değiliz" beyanı üzerine, mahkeme başkanı, emniyetteki ifadelerinde şikâyetçi olduklarını hatırlattı. Anne ve baba şikâyetçi olmadıklarını tekrarladı.

Tanık sıfatıyla dinlenen okulun hizmetlisi S.S. adlı kadın, sanığın mağdureyi sık sık odasına çağırdığını, mağdure odaya girdiğinde kapının kilitlendiğini anlattı. Mahkeme heyeti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Antalya Barosu'nun müdahil olma talebini kabul ederken davacı avukatlarının, FETÖ'den halen tutuklu olan sanığın 'çocuğun cinsel istismarı'ndan da tutuklanması talebini delillerin toplandığı gerekçesiyle reddetti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na soruşturma olup olmadığının sorulması kararıyla, duruşma ertelendi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!