'Ey bacılarım himmetler terör oldu'

Güncelleme Tarihi:

Ey bacılarım himmetler terör oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2016 21:29

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ soruşturmasında hedefin ‘ibadet ve ticaret’ yapanlar değil ‘ihanet edenler’ olduğunu vurgulayıp, “Masum vatandaşlarımızla bizim işimiz yok. Ey bacılarım, verdiğiniz himmet paraları terör olarak dönüyor. Artık bırakın bu hainlerin peşinden gitmeyi” diye konuştu. Kızılcahamam’da AK Parti Gençlik Kolları toplantısına katılan Yıldırım, şunları söyledi:

Haberin Devamı

GÖRECEĞİNİZ DE VAR...

Bugünlerde sürekli olarak; ‘İkinci darbe yapılacak, daha bitmedi, yeniden geleceğiz...’ Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Bunlar bu alçak FETÖ terör örgütünün tezviratlarıdır (yalanları). Topluma millete korku salmak, huzuru bozmak, tedirginlik oluşturmak için tezgâhladıkları kara kampanyalardır. Her yerden bu hainleri şimdi söküp atacağız. Hiç kimse mağdur edebiyatı yapmasın. İntikam duygusuyla değil, adaletle hareket edeceğiz. Buna rağmen hataların olabileceğini de öngörüyoruz. Ancak hata yapmayacağız diye hiçbir şey de yapmayacağımızı kimse bizden beklemesin.

YENİ OYUNLAR PEŞİNDELER

FETÖ’cülerin ilk piyasaya çıktığı yer Anayasa, yargı reformudur. MİT Başkanı’nın alınma teşebbüsü, Gezi’deki rolleri ve daha sonra 17-25 Aralık’ta hükümete karşı meydan okudular. Sonra iş kızıştı. Gele gele 15 Temmuz’a geldik. ‘Bundan sonra hiçbir şey olmaz’ demeyin. Çünkü bu topraklar çok dinamik. Bu bölge üzerinde hesabı olanlar çok. Uyanık olmak mecburiyetindeyiz. Her an her şeye hazır olarak, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz.
Şimdi yeni yeni oyunlar peşindeler. FETÖ sonuç alamadı işi BETÖ’ye havale etti, bölücü terör örgütüne. 15 Temmuz’dan sonra gittiler bölücü terör örgütüne, ‘Ya bizim işler ters gitti, bize bir el atın. Siz terör faaliyetlerini arttırın biz size her türlü desteği vereceğiz’ dediler. Ey bacılarım, kardeşlerim, verdiğiniz himmet paraları terör olarak dönüyor. Artık bırakın bu hainlerin peşinden gitmeyi.

Haberin Devamı

KİMSE ‘MASUMLAR’ DEMESİN

Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız bunları üçe ayırıyor: İbadet edenler, ticaret edenler, ihanet edenler. Bizim hedefimiz ihanet edenlerle. Bizim derdimiz hainlerle. Masum, temiz vatandaşlarımızla bizim işimiz yok. Onlar bizim başımızın üstündedir. Bizim derdimiz dini duygularımızı istismar ederek, hainlerle, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapan FETO terör örgütüyledir. Onun için bize kimse ‘Siz masum insanlarla uğraşıyorsunuz’ demesin.

DAMARDAKİ MİKROP BUNLAR

Bu örgüt kapalı bir örgüt. İlişkilerini ortaya çıkarmak o kadar kolay değil. ‘Efendim niye bunlar belli değil mi?’ Ben soruyorum; Genelkurmay Başkanı’nın onlarca yıl yanında bulunan, nefes alıp verişini bile takip eden bir adam, gün geliyor elini kelepçelemeye kalkıyor. En yakınınızda olabilir. Damarlarınızdaki mikroptur bunlar. Bu mikropları tek tek bulup çıkaracağız, vücudumuzu temizleyeceğiz. Dostlarımız darbeyi bir kenara bıraktılar; ‘Aman ne yapıp edin de bunları fazla hırpalamayın.’ Kardeşim o gece sen yaşananları gördün mü, bu milletin halini gördün mü?”

Haberin Devamı

Şapkasını alıp kacmadı

"ONLAR zannettiler ki geçmişte darbe sesi duyunca şapkasını alıp kaçanlar gibi,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaçacağını zannettiler. Ama bunlar bilemediler ki darbeyi görünce şapkasını alıp giden değil, darbe karşısında darbeye darbe vuran, bu milletin karşısında şapkasını çıkaran liderleri var. Bu milletin önünde şapka çıkarılır. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık, ölmek var, dönmek yok.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!