Erdoğan Demirören vefat etti

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan Demirören vefat etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 12:27

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören vefat etti.

Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Özgür Şamilgil, Erdoğan Demirören’in bugün hayatını kaybettiğini açıkladı. Şamilgil şunları söyledi:

"Değerli basın mensupları, burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 11:53 itibarıyla aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan Sayın Erdoğan Demirören, ailesinin yakın ilgi ve alakası, hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ıstırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariıyla tüm ülkemize, yakınlarına, baş sağlığı diliyoruz.

31 Mayıs 2018 itibarıyla hastanemiz yoğun bakımına kendisi alınmıştır. Solunum yetersizliği nedeniyle tıbbi destek ve tedavisi sürdürülmüştür."

MEHMET SOYSAL: ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE VE DEMİRÖREN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal ise şu açıklamayı yaptı:

"Cenaze töreniyle ilgili gerekli açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama pazar günü öğle namazını müteakip Fatih Camisi’ni düşünüyoruz. Ülkemize, milletimize ve Demirören ailesine baş sağlığı diliyoruz."

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in cenaze programı belli oldu.
Erdoğan Demirören için 10 Haziran Pazar günü Fatih Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!