Çocukluk arkadaşını ezmişti ‘ben yapmadım’ dedi

Güncelleme Tarihi:

Çocukluk arkadaşını ezmişti ‘ben yapmadım’ dedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 10:22

Esenyurt'ta aylar önce yaşanan feci olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR’ını üzerilerine sürdüğü gruptan çocukluk arkadaşı Caner Coşkun’u (24) ezerek öldürdüğü iddiasıyla 40 yıla kadar hapsi istenen en Güner Alvanoğlu olay anını anlattı.

Haberin Devamı

Esenyurt’ta 9 ay önce iki grubun kavgası sırasında karşı taraftan birilerini ezmek için TIR’ını üzerilerine sürdüğü gruptan çocukluk arkadaşı Caner Coşkun’u (24) ezerek öldürdüğü iddiasıyla 40 yıla kadar hapsi istenen en Güner Alvanoğlu (27) Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde’ki duruşmada kavgayı şöyle anlattı:

“Tanımadığım grup Caner’i karşı tarafa çekti. Dövüyorlardı, ne yapacağımı bilemedim. Ben Caner’i aracımın arka koltuğuna alıp uzaklaşmak istedim. Grup aracımı hareket ettirince aniden dağıldı. Caner’i aradım. Caner 5 metre ileride kanlar içinde yatıyordu. Derhal müdahale edip hastaneye götürdüm. Hastanede Caner’i o halde görünce emniyetteki ifademde aracımla ezdiğimi zannettiğimi söyledim” dedi.

Bunun üzerine “Sen üzerinden geçmediysen nasıl öldü?” diye soran mahkeme başkanına, “Bilmiyorum, ben üzerinden geçtiğimi zannetmiştim. Nasıl oldu bilmiyorum, ben yapmadım” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

OĞLUMU HASTANENİN ÖNÜNE ATIP GİTTİ

Şikayetçi baba Erdinç Coşkun ise , “Ölen benim oğlumdur. Ben olayı görmedim. Sanıktan şikayetciyim. Olay günü Caner’i hastanenin önüne atıp terk edip gitmiştir. Kasıtlı olarak arabayı oğlumun üzerine sürmüştür ve ölümüne sebep olmuştur” dedi.

Mahkeme, tanıkların zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!