CHP liderine: Kendini kullandırmasın

Güncelleme Tarihi:

CHP liderine: Kendini kullandırmasın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 22:01

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cezaevlerindeki işkence iddialarına ilişkin, "Ana muhalefet partisi liderinin, bu kirli kampanyaya alet olmamasını temenni ederim" dedi. Meclis’te bir grup gazeteciye konuşan Bozdağ, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"İsim vermiyorlar, işkence görenin, kötü muamele görenin, yapanların ismini vermiyorlar, yeri zamanı vermiyorlar. Türkiye'yi suçluyorlar ve Türkiye'nin bu iftiralar karşısında bu işleri soruşturmasına da imkân vermiyorlar. Çok net söylüyorum; Türkiye ceza ve tutukevlerinde kötü muamele, işkence yoktur. Kim aksini iddia ediyorsa FETÖ'nün ve diğer terör örgütlerinin propagandalarına bilerek ya da bilmeyerek alet oluyor demektir. Anamuhalefet partisi liderinin, Türkiye'nin aleyhine, uluslararası bazı çevrelerin, terör örgütlerinin yürüttüğü bu kirli kampanyaya alet olmamasını temenni ederim."

ASLI ERDOĞAN’IN İLAÇLARI

Bozdağ, terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklu bulunan yazar Aslı Erdoğan'a ilaç verilmediği iddiasını da şöyle yalanladı: "(Hurşit Külter gözaltına alındı, kayboldu) iddiası nasıl büyük bir iftira, yalan ve terör bir kampanyasıysa, bunlar da aynı şeyler. Onun için bu konularla ilgili anamuhalefet partisinin sayın genel başkanı, konuları inceledikten sonra bizim Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğümüz var, oradan bilgi alabilir, bizden bilgi alabilir, her yerden bilgi alabilir. Ama gelen her bilgiyi süzmeden, doğruluk, eğrilik yönünü tartmadan konuşursa kendisini kullandırmış olur. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!