Bakan Güler ve TSK komuta kademesi Şırnak'a gitti

Güncelleme Tarihi:

Bakan Güler ve TSK komuta kademesi Şırnaka gitti
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 13, 2024 20:54

Milli Savunma Bakanı YaÅŸar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile beraber Şırnak'a gitti.Â

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde 9 Mehmetçiğin şehit olduğu terör saldırısının ardından Şırnak'a gitti. Bakan Güler'e Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları eşlik etti. Havaalanında askeri yetkililer tarafından karşılanan Güler, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlara ilişkin sahadaki çalışmalarına başladı.

Bakan Güler ve TSK komuta kademesi Şırnaka gitti

BÄ°RLÄ°K KOMUTANLARI Ä°LE TOPLANTI YAPILDI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve TSK komuta kademesi, Şırnak'ta şehitler için düzenlenen törenin ardından 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda, birlik komutanları ile toplantı gerçekleştirdi. Harekat merkezinde, Pençe-Kilit bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi alan Bakan Güler, operasyon bölgelerinde yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi. Bakan Güler, daha sonra Güvenlik Toplantısı'na katılmak üzere İstanbul'a gitti. 

Haberin Devamı

KOMUTANLARDAN YARALI ASKERLERE ZÄ°YARET

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Güvenlik Toplantısı'na katılmak için Şırnak'tan İstanbul'a dönerken; kuvvet komutanları Şırnak'taki hastanede yaralı Mehmetçikleri ziyaret etti.  

Bakan Güler ve TSK komuta kademesi Şırnaka gitti



Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Şırnak Valisi Cevdet Atay, yaralı askerlerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Askerleri de gören komutanlar, acil şifa dileklerini iletti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!