Bahçeli: Sıkı yumrukları açalım

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli: Sıkı yumrukları açalım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 22:39

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümete ve muhalefete birlik ve uzlaşı mesajları vererek, “Siyasi çekişme ve kutuplaşmalarla geçireceğimiz vakit yoktur. Yenikapı uzlaşması, TBMM’de tezahür eden müşterek irade süreklilik kazanmalıdır. Sıkılı yumrukları açalım” dedi.

Haberin Devamı

Basın toplantısı düzenleyen Bahçeli, özetle şunları kaydetti:

“Sınır ötesi askeri müdahale yerindedir. Ancak Cerablus’u IŞİD’den arındırırken, boşalan alanlara PYD’nin yerleşmesine kesinlikle müsaade edilmemelidir. ABD’nin gizli gündemi, Türkiye’yi baştan ayağa kelepçeleyip Suriye’nin kuzeyinde fiili bir durum yaratmak, Akdeniz’e kadar uzanan kirli bir koridor açmaktır. 15 Temmuz FETÖ saldırısını kolektif terör eylemi olarak değerlendirmek abartı görülmemelidir. Şayet şeytani hedef gerçekleşmiş olsaydı, Batı’da FETÖ; Doğu ve Güneydoğu’da PKK-PYD-IŞİD Türk vatanını kademe kademe işgal edeceklerdi. Şu anda her türlü siyasi ve ideolojik beklenti ikinci plandadır. Vatan kaybının sınırında olduğumuz görülmelidir.

(CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’ndaki adli yıl açılışına gitmeme kararı) Anamuhalefet liderinin, mademki Cumhurbaşkanı ile 15 Temmuz sonrası Beştepe’ye gidiyorlarsa, Beştepe’nin içerisindeki bir salona gitmekte hangi tür sakıncayı görüyorlar, onu da anlamak zordur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!