Trabzonlu Uzman Çavuş'un evine ateş düştü

Güncelleme Tarihi:

Trabzonlu Uzman Çavuşun evine ateş düştü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2008 17:56

ŞIRNAK'ta PKK’lı teröristlerin yola düşediği mayını uzaktan kumanda ile patlatması sonucu, er İlyas Güzel'le birlikte şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Ali Yazıcıoğlu'nun memleketi Trabzon'a ateş düştü. 2 kız babası Uzman Çavuş Ali Yazıcıoğlu'nun eşi Asiye ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Şırnak'ın Bestler Dereler Bölgesi’nde bulunan Güneyçam Köyü karayolunda bu sabah yol arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler mayınlı tuzak kurdu. Karayoluna daha önceden döşenen mayın, askerlerin geçişi sırasında teröristler tarafından uzaktan kumanda ile patlatıldı.
Patlamada, uzman çavuş Mustafa Ali Yazıcıoğlu ile er İlyas Güzel şehit oldu. İrem (12) ve Ceren (7) adlarında iki çocuk babası olan Uzman Çavuş Mustafa Ali Yazıcıoğlu'nun şehit düştüğü haberi Trabzon'un Erdoğdu Mahallesi'ndeki evinde büyük acı yaşattı. Eşi Asiye ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Bu akşam Trabzon'a getirilecek şehit Ali Yazıcıoğlu'nun cenazesi yarın öğle namazı sonrasında Yomra İlçesi İkisu Köyü'nde toprağa verilecek. Şehit Uzman Çavuş Ali Yazıcıoğlu'nun, Trabzon 48'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'ndan 6 ay önce Şırnak'a gönderildiği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!