Ermenistan'a gitsin mi, gitmesin mi

Güncelleme Tarihi:

Ermenistana gitsin mi, gitmesin mi
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 02, 2008 12:05

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sergisyan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü 6 Eylül’de yapılacak milli maç için resmen davet etti…

Haberin Devamı

Daha önce bu konuda hurriyet.com.tr okurlarının yüzde 61.6’sı Gül’ün maça gitmemesi gerektiği yönünde görüş bildirmişti…


Ancak aradan zaman geçti. CumhurbaÅŸkanı karar vermekte zorlanıyor.ÂÅžimdi maç tarihi yaklaÅŸtı. Ve DışiÅŸleri Bakanlığı’nda iki farklı görüş doÄŸdu. Gül buÂiki farklı görüşten birisini seçecek.


Sizce gitsin mi gitmesin mi?Â


İşte farklı görüşlerin gerekçeleri. Okuyun ve görüşünüzü bildirin.


Çıkan sonuç. Cumhurbaşkanlığı’na iletilecek…

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli Takım'ın maçını izlemek için Ermenistan'a gitsin mi?
Evet gitsin
Hayır gitmesin
BÄ°RÄ°NCÄ° GÖRÜŞ GÄ°TSÄ°N:ÂSonuçta bir el uzatılmıştır. O davetin havada bırakılması yanlış olur. Zaten o daveti yaparak Ermenistan dünya kamuoyu önünde barışçı görünme açısından 1 sıfır öne geçti. EÄŸer uzatılan eli havada bırakırsak 2 sıfır yenik oluruz. Ayrıca Kafkas paktı öneriyoruz ama Ermenistan’la görüşmüyoruz. Bu nasıl olur? Bir de diyalog her zaman çözüm için ÅŸarttır., Bu nedenle gitmelidir. EÄŸer gitmeyecekse milli takım niye gidiyor.ÂEÄŸer gider de yuhlanırsa bu Ermenistan’ın ayıbı olur.

 

Ä°KÄ°NCÄ° GÖRÜŞ GÄ°TMESÄ°N: Ermenistan Azerbaycan’ı iÅŸgal etti. Türkiye bu nedenle Ermenistan’la diplomatik iliÅŸkisini kesti. Orada elçiliÄŸimiz bile yok. EÄŸer cumhurbaÅŸkanı giderse Karabağ’ın iÅŸgalini meÅŸrulaÅŸtıracaktır.ÂBir de oraya gidip yuhlanırsa. Bu Türkiye CumhurbaÅŸkanı’na yakışır mı? Bu nedenle gitmemelidir.

 

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!