Öfkeli baba silahla okulu bastı

Güncelleme Tarihi:

Öfkeli baba silahla okulu bastı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2008 16:15

KASTAMONU’nun İnebolu İlçesi’nde okuldan uzaklaştırma cezası verilen Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki İ.D.’nin babası Ali D., okul müdürü Orhan Özin’e kurşun yağdırdı. Okul müdürü Özin, öğrencilerin korkulu bakışları arasında saldırıdan yara almadan kurtulurken, öfkeli baba 55 yaşındaki Ali D. polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

İnebolu Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nde yatılı olarak okuyan 11'inci sınıf öğrencisi İ.D., 4 katli pansiyon binasının 2'nci katından geçen pazar gecesi atlayarak ayak bileğini kırdı. Pansiyondan kaçmaya teşebbüs ettiği anlaşılan öğrenciye disiplin kurulu tarafından 5 gün okuldan uzaklaştırma cezası verildi. Daday İlçesi’nde oturan baba Ali D., oğlunun okuldan uzaklaştırılmasına sinirlenerek okul müdürü Orhan Özin’le konuşmak için İnebolu’ya geldi. Ali D., bugün saat 11.00 sıralarında okul bahçesinde karşılaştığı müdür Özin’den oğluna verilen cezanın kaldırılmasını istedi. Talebine olumsuz cevap alan Ali D., müdür Orhan Özin’le önce tartıştı, daha sonra da belindeki ruhsatsız tabancayı çekerek yere doğru iki el ateş etti.

Okul müdürü Orhan Özin de olay yerine gelen bir hizmetlinin arkasına saklandı. Ali D., okul hizmetlisini aradan çekilmesi için uyarırken, silahını üçüncü kez ateşlemek istedi. Ancak silah üçüncü denemede tutukluk yaptı. Bu sırada olay yerine gelen polis, Ali D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Ali D.'nin üzerinden ayrıca ekmek bıçağı da çıktı. Soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!