Yuhhhhhh!

Güncelleme Tarihi:

Yuhhhhhh
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2008 09:40

“Haydi Gel Bizimle Ol” programını seyreden var mı aranızda sanırım neden bahsedeceğimle ilgili ilk sinyali almışsınızdır.

Haberin Devamı

Gariban edebiyatı yapacağım biraz. Programı izledim. Üzerime bir kot takıp stüdyoya adım saymamak için çok geçerli sebeplerim vardı.Yoksa bir saniyemi dahi bir adıma dönüştürecek kadar asabi bir enerji birikmişti içimde. İstanbul’da yaşıyor olmayı çok istedim o an. Neyse ne anlatacağım kısmına geleyim artık.
 
Aysun Kayacı,güzel hatun Ama o kadar işte!

Çoban
Çirkin belki,dişleri dökük ya da bir ayağı yok ortalıkta Ama “o kadar” değil işte!

Çobanlık nedir tarifini yapacak değilim

Ama Aysun Kayacı ile dağdaki çobanı aynı kefeye koyacak da değilim. Daha geçen gün içimden çok şeyler geçirdim tüm bunlarla ilgili. “iyi ki tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar var” diye. Devlet desteğinin ne oranda olduğunu hepimiz biliyoruz. Buna rağmen azimle ve kanaatle bizlerin karnını doyuracak ne varsa imal eden herkes için minnet duydum gıyablarında.
 Bu ülkede binbir emek verilerek yapılan ne varsa karşılığı yoktur maalesef. Eğer çok büyük paralar kazanan birileri varsa etrafınızda muhtemelen işleri çok ağır değildir ya da bizim lükslerimiz onların işleridir. Bizim düzenimiz bu çünkü hamallar,çiftçiler,işçiler,öğretmenler,polisler,doktorlar,ameleler,çobanlar,temizlikçiler…aldıkları paraları biliriz hepimiz yaptıkları işi de. Öte yandan kılını kıpırdatmadan güzel olmuş insanların aldıkları ücretleri de.

Haberin Devamı

Bunu tırnaklarıyla kazıyarak kazanmışcasına ilk saydığım gruptakilerden daha yorgun ve cefakar rolleri kesmeleri,kendilerini bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir bilim adamı sırasına koymaları hatta ve hatta bununla da yetinmeyerek farklı bir muamele istemeleri sızlatmaya başladı artık içimi. o eskidendi oysa! tv ye çıkacak kadın bulmanın zor olduğu günlerdeydi yani tüm ehemniyeti bu işin. Şimdi ortalık güzel dolu yeni nesil o biçim üstelik hem zeki hem güzel olan nice cevherler var dört bir tarafımızda. Yani demem o ki ben dağdaki çoban o dağda olduğu için çok şükür ediyorum Tanrı’ma. Ama Aysun Kayacı’nın ekranda olması ne elimde ne dilimde bir kımıldamaya sebep olmuyor. Eminim sizlerde de durum böyledir (en azından bayanlarda) bu nedenle de Aysun Kayacı’nın dediğinin SADECE bir kısmına katılıyorum “dağdaki çobanla Aysun Kayacı’nın oyu bir olmasın bence de”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!